Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Napomena: Informacije u ovom članku odnose se na aktuelnu funkcionalnost dostupnu u usluzi Microsoft Forms. Kao i kod većine modernog softvera, iskustvo pri radu sa uslugom Microsoft Forms često se ažurira da bi se dodala nova funkcionalnost i poboljšale postojeće funkcije. Povremeno proveravajte da li ima novih i nedavno ažuriranih pitanja i odgovora.

Microsoft Forms je jednostavan, lak aplikacija koja omogućava vam da lako kreiranje ankete, kvizove i ankete. U obrazovne institucije ga možete koristiti da biste kreirali kvizove, Prikupljanje povratnih informacija od nastavnika i roditelja ili plana klase i osoblje aktivnosti. U posao organizacijama, ona može koristiti za prikupljanje povratnih informacija klijenata, izmerite zadovoljstvo zaposlenih, poboljšanja proizvoda ili poslovni ili Organizovanje događaja iz preduzeća.

Microsoft Forms Pro je mogućnost ankete za preduzeća koja pomaže preduzećima da biste dobili povratne informacije moraju da brže odluke. Tehnologiju Office 365 i Dynamics 365, obrasci Pro podržava preduzeća koji žele da transformišete klijent, proizvoda i zaposlenog iskustva.

Obrasci Pro se zasniva na Microsoft Forms i nudi nove mogućnosti da napravite hvatanje i analiziranje kupca zaposlenog povratne informacije i jednostavniji nego ikada. Klijenti može da odgovori na ankete pomoću bilo kog Veb pregledača ili mobilnom uređaju. Kao odgovore prosleđuju, analizirali ih sa Power BI izveštajima i donosili efikasne odluke u skladu sa tim.

Saznajte više o Microsoft Forms Pro.

Microsoft Forms je besplatna će se koristiti za osobe koje imaju sledeće:

Licence za Office 365 Education

 • Office 365 Education

 • Office 365 A1 Plus

 • Office 365 A5

 • Postojeći klijenti koji su kupili Office 365 Education E3 pre njegove penzioni

Komercijalne licence za Office 365

 • Office 365 Business Essentials

 • Office 365 Business Premium

 • Office 365 Business

 • Office 365 ProPlus

 • Planovi usluge Office 365 Enterprise E1, E3 i E5

 • Postojeći Office 365 Enterprise E4 klijenti koji su kupili E4 pre njegove penzioni

Sad Government Community Cloud: GCC i GCC visoko okruženja

 • Office 365 GCC i GCC-visoko G1, G3 i G5

Lični Microsoft nalog

 • Hotmail

 • Uživo

 • Outlook.com

Prijavite se u forms.office.com i počnite kreiranja ankete, kvizove i ankete.

Microsoft Forms autora može da Uključi/isključi njihove postavke da biste dozvolili korisnicima izvan svoje organizacije da odgovorite na test ili ankete. U ovom slučaju, korisnici će biti prosleđivanje odgovore anonimno. Ako želite da vidite ko ima popunila test ili ankete, možete da zahtevate ispitanika da biste popunili njihova imena kao deo vaše upitnika.

Microsoft Forms pokreće na operativnom sistemu Windows, Mac, Android, iOS i Veb platformama.

Microsoft Forms je dostupan za korišćenje na radne površine i mobilnog pregledača, obezbeđivanje široku publiku da odgovore na anketu ili kviz bez potrebe da biste preuzeli zasebnu aplikaciju.

Microsoft Forms je optimizovana za Internet Explorer 10 +, ivice, Chrome (najnovija verzija), Firefox (najnovija verzija), Chrome na Android (najnovija verzija) i Safari na iOS (najnovija verzija).

Pogledajte jezici podržani i jezičke postavke za Microsoft Forms.

Ne. Microsoft InfoPath je rešenje da biste kreirali prilagodljivih obrazaca koji možete da omogućite automatizovane tokove posla, dok je Microsoft Forms osnovni, lagan aplikacije za brzo prikupljanje informacija preko anketa i kvizove.

Microsoft InfoPath je zamenila SharePoint liste, protok i PowerApps – moderni rešenja za digitalizacije tradicionalne preduzeća obrasce, automatizovanje tokova posla i transformacije poslovnih procesa. Dodatne informacije.

Takođe pogledajte

Brzi početak za Microsoft Forms

Microsoft Forms uvodni kurs: kreiranje tekst verodostojni procene

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×