Najčešća pitanja o odjavljivanju, prijavljivanju i verzijama

Najčešća pitanja o odjavljivanju, prijavljivanju i verzijama

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U pozadini Office 365 zajednici smo ste bili vođenje evidencije o najbolje pitanja o odjavljivanju prijavljuje i kreiranje verzija datoteke u bibliotekama dokumenata. Okupili smo se zajedno da dele sa vama, zajedno sa najbolje odgovore. Mnogi od sledeća pitanja takođe imaju veze ka trenutne teme pomoći za dublju rupa u sadržaju.

Zahvaljujući povratne informacije, ovaj članak je ažuriran 12 avgust 2016.

Pitanja i odgovori

Kako da odjavljivanje, prijavljivanje, ili odbacivanje promena u odjavljenu datoteku?

Provera datoteke i umanjite je sjajan način za praćenje i kontrolisali kako se ažurira sadržaj. Sledeći koraci prikazuju kako da proverite datoteke i umanjite i kako da biste odbacili odjavljivanje u SharePoint Online. Za informacije o provera datoteka i odjavljivanje SharePoint 2013 i SharePoint 2016ili klasični SharePoint iskustva, pogledajte članak Odjavljivanje, prijavljivanje, ili odbacivanje promena u datotekama u biblioteci.

 1. Otvorite biblioteku sa datoteku koju želite da odjavite, postavite pokazivač na datoteku i izaberite stavku u polju za potvrdu.

  Dokument koji se istaknuta kursor za potvrdu
 2. Kliknite na dugme Elipsa (...) na traci sa alatkama, a zatim izaberite stavku Odjavljivanje.

  Tri tačke sa pogledajte meniju sa pogledajte istaknuti

  Napomena: Takođe, možete da kliknite desnim tasterom miša na datoteku, kliknite na dugme joši zatim izaberite stavku Odjavljivanje.

 3. Poruka se prikazuje dok je datoteka odjavljuje. Ako kliknete na ikonu, možete da vidite napredak odjavljivanje.

  Odjavljivanje beleške sa istaknutom ikonom
 4. Kada datoteka je odjavljena, ikona dokumenta će imati zelenu strelicu preko njega.

  Ime datoteke i ikonu sa zelenom strelicom prekrivenih kalendara.

 1. Otvorite biblioteku, zadržite pokazivač iznad datoteku koju želite da prijavite, a zatim kliknite na oznaku potvrde.

  Odjavljene datoteke izabran
 2. Kliknite na dugme Elipsa (...) na traci sa alatkama, a zatim izaberite stavku Prijavljivanje.

  Meni "dokument" sa prijavi istaknuta

  Napomena: Takođe, možete da kliknite desnim tasterom miša na datoteku, kliknite na dugme joši zatim kliknite na dugme Prijavi.

 3. U dijalogu Potvrdite izbor u možete uneti na komentar, kao što su promenili ili dodali.

  Potvrdite izbor u dijalogu sa komentarom umetnuti i potvrdite izbor u istaknutim dugmetom
 4. Kliknite na dugme Prijavi kada završite.

Ako pokušate da biste proverili u dokumentu koje ste izvršili promene na, dobićete poruku koja kaže da stavke ili stavki nisu ažurirale.

Stavke nisu ažurirane poruku i ikona

Uverite se da ste sačuvali promene u dokumentu pre provere. Pošto SharePoint Online ostavlja dokument odjavljen ako nisu unete promene, druge osobe možda neće biti mogućnosti uređivanja dokumenta. Odbacivanje odjavljivanja ako ne želite da promene. .

 1. Otvorite biblioteku, zadržite pokazivač iznad datoteku koju želite da odbacite odjavljivanje, i zatim kliknite na oznaku potvrde.

 2. Kliknite na dugme Elipsa (...) na traci sa alatkama, a zatim izaberite stavku Odbaci odjavljivanje .

  Otvaranje menija za odjavljivanje sa odbaci odjavljivanje istaknuti

  Napomena: Takođe, možete da kliknite desnim tasterom miša na datoteku, kliknite na dugme joši zatim kliknite na dugme Odbaci odjavljivanje.

 3. Dobićete u dijalogu „da li ste sigurni da” kada ste odbaci odjavljivanje. Kliknite na dugme Odbaci odjavljivanje da se provera.

  Odbacivanje potvrdu u dijalogu za potvrdu sa istaknutim dugmetom odbaci

  Da biste bili sigurni vaša datoteka za odjavljivanje statusa, možete da kliknete na ikonu iznad poruke na odbaci odjavljivanje.

  Potvrdite izbor u toku poruci odbaci.

Ne, samo odjavljivanja datoteke menja uslov datoteke da biste dozvolili samo možete da uredite datoteku.

Ako odjavljivanje datoteke, a ne sačuvate nazad, promene će se sačuvati. Ako želite da zadržite promene, uvek sačuvajte datoteku.

Kako datoteku sačuvate u zavisi od uređivač ili alatku koristite. Ako uređujete tekstualne datoteke na mreži, morate izričito kliknite na dugme Sačuvaj. Međutim, ako vršite uređivanje u Office 365 aplikacije, kao što su u programima Word ili Excel, možete da zatvorite dokument i on će automatski čuvaju.

Ako datoteku se prijavite, sačuvajte ga, i zatim odbacivanje odjavljivanja, promene neće biti sačuvane u biblioteku.

Podrazumevano, svi koji imaju dozvolu za uređivanje u biblioteci dokumenata možete da promenite datoteku. Međutim, možete da podesite biblioteku da biste zahtevali od neke osobe da biste proverili datoteku prvo pre nego što ga promenite.

Treba da se dokument biblioteke vlasnik ili administrator lokacije ili imate usklađen dozvole da biste uradili ovu postavku.

 1. Otvorite biblioteku koju želite da zahteva odjavljivanje.

 2. U SharePoint Online, kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke“ u obliku zupčanika , a zatim kliknite na dugme Postavke biblioteke.

  Meni "postavke" sa izabranom postavke biblioteke

  U SharePoint 2013 i SharePoint 2016, izaberite stavku stranica, a zatim kliknite na dugme Postavke biblioteke.

  Postavke biblioteke SharePoint dugmad na traci
 3. Na stranici postavke, izaberite stavku postavke kreiranja verzija.

  Dijalog kreiranje verzija izabrana postavke biblioteke.
 4. Na stranici Postavke za kreiranje verzija , pomerite se nadole i kliknite na dugme da za dokumenti budu proverene pre njihovog uređivanja.

  Dijalog "postavke" sa istaknutim na zahtevaju da budu proverene se dokumenti

Podrazumevano, biblioteke dokumenata omogućava da članovi sa dozvolu za uređivanje izmena i uređivanje datoteka bez ih provere. Da biste sprečili ovo, omogućim odjavljivanje obavezno u biblioteci. Treba da se dokument biblioteke vlasnik ili administrator lokacije ili imate usklađen dozvole da biste uradili ovu postavku.

 1. Otvorite biblioteku koju želite da zahteva odjavljivanje.

 2. U SharePoint Online, kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke“ u obliku zupčanika , a zatim kliknite na dugme Postavke biblioteke.

  Meni "postavke" sa izabranom postavke biblioteke

  U SharePoint 2013 i SharePoint 2016, izaberite stavku stranica, a zatim kliknite na dugme Postavke biblioteke.

  Postavke biblioteke SharePoint dugmad na traci
 3. Na stranici postavke, izaberite stavku postavke kreiranja verzija.

  Dijalog kreiranje verzija izabrana postavke biblioteke.
 4. Na stranici Postavke za kreiranje verzija , pomerite se nadole i kliknite na dugme da za dokumenti budu proverene pre njihovog uređivanja.

  Dijalog "postavke" sa istaknutim na zahtevaju da budu proverene se dokumenti

Brz način da vidite ko ima kolonu odjavljena je da zadržite pokazivač na Odjavljeno ikonu icon image da biste videli saveta koji vam govori ko je odjavio datoteku.

Podrazumevani prikaz biblioteke možete dodati kolone Proverili se tako što ćete . Ovaj način, svako može da vidi lako ko ima dokumenta odjavljena. Da biste saznali kako da dodate kolonu Proverili se tako što ćete u SharePoint, pogledajte članak Kreiranje kolone u listu ili biblioteku.

Više informacija

Kreiranje verzija je način kreiranja istorije promena u dokumentu koji zahteva kontrolisani ciklus objavljivanja glavnih verzija ili glavnih verzija i međuverzija.

Istorija verzije sa izbrisanom međuverzijom

Uključivanje kreiranja verzija

 1. Idite u biblioteku ili listu za koju želite da biste omogućili kreiranje verzija.

  • Za biblioteku, kliknite na dugme postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom , Postavke biblioteke.

   Ako ne vidite ove stavke menija, izaberite stavku Biblioteka na traci, a zatim kliknite na dugme

   Postavke biblioteke , u grupi postavke.

  • Za listu, kliknite na listu na traci, a zatim kliknite na dugme Postavke liste.

 2. Kliknite na dugme postavke kreiranja verzija.

 3. Stavke Istorije verzija ili u odeljku Istorija verzija dokumenta , izaberite ako želite da kreirate glavnu verziju ili na glavnu verziju i međuverziju.

  Opcionalno:

 4. Izaberite broj verzija koje želite da zadržite na listi.

 5. Izaberite broj odobrenih verzija za koju želite da zadržite radne verzije. Ova opcija je dostupna kada kliknete na dugme da u odeljku Odobrenje sadržaja .

 6. Ako želite da korisnici odjave dokumente pre nego što mogu da vrše promene u biblioteku, zatim u odeljku Zahtevaj odjavljivanje , kliknite na dugme da.

  Napomena: Odeljak „Zahtevaj odjavljivanje“ prikazuje se samo za biblioteku.

 7. Kliknite na dugme U redu.

Evo dva dobra razloga za omogućavanje kreiranja verzija:

 • Za poslovni proces je važno da pratite, prikažete i vratite u prethodno stanje prethodne verzije dokumenta. Uobičajeni razlozi obuhvataju ugovore, formalne predloge i legalne dokumente koji ponekad zahtevaju dugačke iteracije. U tim slučajevima je dobra ideja omogućiti kreiranje glavnih verzija i međuverzija.

 • Ako vaš tim planira da koristi koautorstvo, preporučuje se da omogućite kreiranje glavnih verzija biblioteke, u slučaju da neko pogreši i otpremi dokument istog imena u biblioteku u kojoj svi imaju koautorstvo. Na taj način, ako izgubite promene, možete vratiti stariju verziju dokumenta u prethodno stanje.

Takođe, možete da omogućite kreiranje verzija i odjavljivanje u isto vreme. Imajte u vidu da, ako odlučite da ne napravite nikakve promene u datoteci ili ih zadržite, možete da odbacite odjavljivanje, ali to ne utiče na istoriju verzije.

Kad omogućite kreiranje verzija, kolone se ne dodaju automatski u prikaz, kao što su kolone Izmenjeno i Izmenio, tako da ćete možda želeti da izmenite podrazumevani prikaz. Da biste dobili kolonu sa statusom odobrenja koja će prikazati status Radna verzija dok dokument ne bude bio odobren, takođe morate da omogućite funkciju odobrenja sadržaja, što možete da uradite na stranici postavki biblioteke.

Više informacija

Klik na dugme „Dodaj“ radi prevlačenja datoteka u biblioteku Korišćenje prevlačenja i otpuštanja   

Najčešći način otpremanja datoteka je putem prevlačenja datoteka sa računara ili iz mrežne fascikle u biblioteku dokumenata. Najpre otvorite biblioteku na lokaciji. Zatim na računaru pronađite dokumente koje želite da otpremite i izaberite ih i prevucite u prostor u biblioteci gde piše prevucite datoteke ovde.

Ako ne vidite opciju za prevlačenje i otpuštanje datoteka, instalirajte najnoviju verziju softvera pregledača ili Microsoft Office. Ova funkcija zahteva najmanje Office 2013 ili najnoviju verziju sistema Microsoft Edge, Internet Explorer, Firefox ili Chrome.

Otvoren prozor u programu Explorer Korišćenje komande „Otvori pomoću programa Explorer“   

Ova komanda otvara Windows Explorer na računaru, ali prikazuje strukturu fascikle na računaru servera koji je u osnovi lokacije. S vremena na vreme ćete možda morati da kopirate ili premestite više dokumenata u biblioteci u drugu biblioteku.

Napomena: Otvori pomoću programa Explorer u SharePoint 2013 i SharePoint 2016, ili prikaz u istraživaču datoteka sa SharePoint Online samo radi u programu Internet Explorer 10 ili 11. To ne podržava Microsoft Edge, Google Chrome ili Mozilla FireFox.

Na primer, možda ćete želeti da premestite sve dokumente koji su u jednoj biblioteci kreirani pre više od godinu dana u drugu biblioteku da biste arhivirali informacije. Može se desiti da poželite da kopirate dokumente iz biblioteke koju posedujete sa jedne lokacije u drugu biblioteku na podlokaciji pošto promenite radne grupe.

Možete i manipulisati datotekama u fascikli, na primer možete vršiti kopiranje, preimenovanje, brisanje itd.

Prevlačenje datoteka u biblioteku Korišćenje komande novog dokumenta   

U oblačiću „Kreiranje nove datoteke“ kliknite na dugme „OTPREMI POSTOJEĆU DATOTEKU“. U dijalogu koji se pojavljuje kliknite na dugme „Pregledaj“ da biste otpremili pojedinačne datoteke.

Prednost ovog pristupa je u tome što funkcioniše bez obzira na to koji pregledač ili verziju pregledača trenutno imate.

Srodni saveti o odjavljivanju, prijavljivanju i verzijama   

Na koji god način da otpremate, imajte na umu sledeće o odjavljivanju, prijavljivanju i verzijama kad su omogućene:

 • Ako datoteku otpremate u biblioteku koja zahteva odjavljivanje datoteka, datoteka se na početku odjavljuje za vas. Datoteku ipak morate prijaviti da bi druge osobe mogle da je prikažu i uređuju.

 • Ako je biblioteka konfigurisana da prati verzije datoteka, tipično dodajete otpremljenu datoteku kao novu verziju, koja zatim postaje deo istorije verzije datoteke.

 • Ako biblioteka zahteva da dodate vrednosti u jednu kolonu biblioteke ili više njih, kao što je ime odeljenja ili broj projekta, ipak morate da uredite vrednosti i prijavite dokument pre nego što se dovrši operacija otpremanja.

Više informacija

Možete da dobijete novi dokument će se dodati kao novu verziju jeste da proveri izlazni jednog i zamenite sav sadržaj u novu verziju. Kada odjavljenu verziju izmeni, potvrdite ga nazad. SharePoint će napraviti novu kopiju, držanje prethodnih verzija (ako je konfigurisan za koje imate). Više informacija o kreiranju verzija potražite u članku kako kreiranje verzija funkcioniše na listi ili u biblioteci?.

Ne, nažalost iz SharePoint okruženje ne postoji način da biste podesili podsetnik ili da biste dobili datuma koji je odjavljen dokumenta. Postoje aplikacije programiranje interfejsa (API) koje će omogućiti, ali oni zahtevaju prilagođene programa za zapisivanje. Razgovarajte sa vašeg administratora ili dizajner lokacija.

Kao vizuelni rad, pogledajte da. van ikonu icon image ili kolonu Proverili se tako što ćete dodati u biblioteku. Da biste saznali kako da dodate kolonu Proverili se tako što ćete u SharePointu članku Kreiranje kolone iz liste ili biblioteke.

Ako datoteke otpremate u biblioteku koja zahteva odjavljivanje datoteka, datoteka se na početku odjavljuje za vas. Datoteke možete da vidite, ali drugi ne mogu i to se lako previdi. Pre nego što drugi budu mogli da prikažu ili urede datoteke, uverite se da ste popunili sva zahtevana svojstva, a zatim prijavite datoteke.

Više informacija

Ako vam neko pošalje vezu sa SharePoint datotekom i vi kliknete na nju, uvek se uverite da ste pročitali traku sa naslovom da biste videli da li na njoj piše samo za čitanje pre nego što započnete uređivanje. Ako je tako, a biblioteka ima omogućeno odjavljivanje, morate da odjavite datoteku. Uvek možete da odete u biblioteku tako što ćete ispitati URL da biste pronašli biblioteku.

Ali, ako je datoteka Office dokument, na primer Word, Excel ili PowerPoint, mnogo je lakše. Prvo, stavite dokument u Režim uređivanja, izaberite karticu Datoteka, a zatim pronađite dugme Upravljanje verzijama koje možete da koristite za odjavljivanje datoteke.

Ali zapamtite da je moguće i da je neko već odjavio datoteku, pa u tom slučaju komanda Odjavi ne bi bila dostupna.

Koliko puta ste videli ovo?

Okvir poruke koji nudi mogućnost zadržavanja odjavljene datoteke u lokalnoj fascikli sa radnim verzijama

Funkcija lokalnih radnih verzija postoji već za nekoliko verzija. Izbor stavke Koristi moju lokalnu fasciklu sa radnim verzijama omogućava vam da otvorite datoteku van mreže i olakšava pronalaženje datoteke na računaru, ako treba kasnije da je otvorite dok niste povezani sa mrežom. Po podrazumevanim postavkama fascikla se zove SharePoint radne verzije i nalazi se u fascikli Dokumenti ili Moji dokumenti. Uzgred, ovaj dijalog ne vidite ako izaberete dve datoteke ili više njih za odjavljivanje.

Ali, vremena su se promenila. Ako želite da radite sa datotekama van mreže, onda je u današnje vreme vaš najbolji izbor korišćenje programa OneDrive for Business koji čini uzimanje bilo koje biblioteke dokumenata van mreže i automatsko sinhronizovanje promena jednostavnim. OneDrive for Business se isporučuje uz sistem Office 2013, a takođe ima i samostalnu verziju.

Više informacija

Biblioteka organizovana u fascikle često ima podrazumevani prikaz koji prikazuje sve fascikle. Ako želite da prijavite mnogo fascikli, kreirajte novi prikaz koji „zaravni“ biblioteku tako da možete da vidite sve datoteke u jednom prikazu bez fascikli. Da biste to uradili, izaberite stavku Prikazivanje svih stavki bez fascikli u okviru Fascikle na stranici „Uređivanje prikaza“. Dok to radite, možete da povećate ograničenje datoteka tako da možete da vidite sve datoteke odjednom povećanjem i vrednosti u stavki Broj stavki za prikaz u okviru Ograničenje stavki. Ovo mnogo olakšava izbor svih datoteka koje treba da prijavite jednom operacijom.

Napomena: SharePoint Online i Office 365 ne trenutno dozvoljava više datoteka prilikom provere pomoću moderni režim. Koristite klasični iskustvo tako što ćete kliknuti na dugme Klasični SharePoint na dnu trake za brzo pokretanje na levoj strani ekrana.

Više informacija

Ako ste sinhronizovali biblioteku sa OneDrive for Business, i dalje možete pogledati datotekama u pregledaču. Možete da vidite na Odjavljeno ikonu icon image u pregledaču da biste označili datoteka je odjavljena. Međutim, postoji bez Odjavljeno ikone na datoteci u lokalnoj fascikli uređaja jer lokalnoj fascikli ne zna za odjavljivanje / prijavljivanje stanju datoteke na SharePoint lokaciji.

Međutim, u lokalnoj fascikli možete da uradite sledeće:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na ime datoteke.

 2. Izaberite stavku OneDrive for Business, a zatim kliknite na dugme Idi u pregledač.

Sada brzo možete da prikažete SharePoint biblioteku i odjavljivanje/prijavljivanje u stanju bilo koje datoteke u biblioteci.

Izgledalo neparan, da biste videli datoteke odjavljene po jedna osoba, ali poslednji izmenio neke druge osobe. Ovo je normalno, kao koloni poslednje izmene na dokumentu ne dobijete izmenjen dok neko zapravo prijavi. Na Izmenio kolona prikazuje ko je poslednji da biste sačuvali i prijavljivanje datoteke. Kada osobe proverava datoteke u, poslednje izmene kolone će se ažurirati da ko je poslednji prijavljivanja.

Na neki način, da. Kad prijavite dokument, možete da dodate kratki komentar o promenama koje ste napravili. To je odličan način za druge da vise rezime vašeg uređivanja. Ako ikada imate potrebu da uredite komentar, možete ponovo da odjavite dokument, odmah ga opet prijavite, izaberete stavku Zamena trenutne verzije, a zatim dodate novi komentar u polje Komentar.

Kratak odgovor je ne. Važno je da napravite eksplicitno odluka kada prijavljivanje i odjavljivanje datoteka jer obe operacije važne posledice za druge korisnike. Prilikom odjavljivanja Office dokumenti, kao što je Word dokument, žutu traku sa porukom i traži pomoć za praćenje stanja dokumenta i brže odluke. Više informacija potražite u odeljku ispod koji se zove treba da omogućim potvrdu i potvrdite izbor u datoteka? u ovom članku.

Ne morate da ih čekate da se vrate.

Administrator lokacije ili biblioteke može da koristiti dozvolu Zamena odjavljivanja koja omogućava drugom korisniku prijavljivanje dokumenta ili odbacivanje odjavljivanja dokumenta. Ali, budite svesni posledica te radnje. Vaš kolega na odmoru možda želi da doda lokalnu kopiju svojih promena nazad u dokument u biblioteci i te dve verzije moraju da budu usklađene ili ručno ili pomoću alatki poređenja, kao što su one koje obezbeđuju Word i Excel.

Više informacija

Napomena: Ako koristite SharePoint Online ili Office 365, možda nećete moći da prijavljujem više datoteka. Ako je tako, pokušajte da se prebacite u klasičnom iskustvo, dostupne na dnu table za brzo pokretanje na levoj strani ekrana.

Ako koristite SharePoint 2016 ili SharePoint 2013 na lokalnu, ali ako ste za uređivanje i otpremanje više datoteka u isto vreme, možete da izaberete i proverite ih sve odjednom. Da, ali ako vidite da komandi Prijavi onemogućen, pomerajte se kroz prikaz cele biblioteke i uverite se da slučajno niste izabrali datoteke već potvrđen. To je najčešće razlog onemogućene komandi Prijavi u i lako previdi ovo je.

Prijavljivanje datoteke

Jednostavno rečeno, odjavljivanje i prijavljivanje datoteka je način da se datoteka zaključa za isključivo uređivanje, a zatim otključa za druge. Razmislite o stilu saradnje pri kreiranju biblioteka, organizovanju datoteka i odlučivanju o najboljem načinu saradnje. Postoji nekoliko načina saradnje sa drugima na dokumentima. Sledeća tabela vam može pomoći da odlučite šta je za vas najbolje.

Stil saradnje

Tipični načini korišćenja

Najbolja praksa

Nezvanično

Svakodnevni timski dokumenti, lagano ili retko uređivanje i povremeni konflikti pri uređivanju

Onemogućite zahteve za odjavljivanje (to je podrazumevana postavka biblioteke), ali i dalje možete da odjavljujete pojedinačne datoteke po potrebi.

Koautorstvo

Jednostavna saradnja na dokumenatima pomoću Office proizvoda u realnom vremenu na klijentskim računarima i pomoću aplikacija Office Online

Onemogućavanje zahteva za odjavljivanje i izbegavanje odjavljivanja datoteke zato što je nekompatibilna sa funkcijom koautorstva

Zvanično

Sekvencijalni komentar i pregled i potvrda dokumenta

Omogućavanje zahtevanog odjavljivanja

Evo nekih dodatnih saveta i trikova u slučaju da omogućavate odjavljivanje u biblioteci:

Odjavljivanje datoteke

 • Izbegavajte da datoteke držite odjavljenim predugo. Obratite administratoru za prilagođeni programski dodatak koji obeležava zastavicom starijih odjavljena datoteka.

 • Dodajte kolonu Odjavio podrazumevanom prikazu biblioteke. Na taj način ostali mogu lako da vide ko je odjavio dokument. Ako ova kolona nije u prikazu, možete i dalje zadržati pokazivač iznad ikone Odjavljeno icon image da biste videli savet koji vam saopštava ko je odjavio datoteku.

 • Ako žurite da uredite odjavljenu datoteku, obratite se drugom korisniku i pitajte ga kad može da završi.

 • Izbegavajte uređivanje datoteka koje su već odjavljene jer ćete možda morati ručno da sinhronizujete promene ili čak slučajno da zamenite postojeće promene.

 • Imajte na umu da promene nisu vidljive dok ponovo ne prijavite datoteku. Ako želite da drugi vide promene pre nego što završite, možete da prijavite dokument, ali da ga zadržite odjavljenim dok ne završite.

Više informacija

Ako i dalje imate probleme ili nailazite na neočekivano ponašanje, možda je vreme da podnesete zahtev za uslugom.

Obratite se podršci za posao proizvode – pomoć za administratore .

Dobro je.

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Priložite verzija vašeg SharePoint OS i pregledača. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite korake i ažurirate ovog članka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×