Najčešća pitanja o aplikaciji Sway

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Informacije u ovom članku se odnosi na najnovije funkcionalnost koja je dostupna na Sway.com. Kao što je najčešće moderni softvera, Sway Web iskustva i njegove aplikacije se često ažuriraju da biste dodali novu funkcionalnost i za poboljšanje postojećih funkcija. Proverite nazad periodično za nove i nedavno ažurirani pitanja i odgovora.

Koji su sistemski zahtevi za Sway?

Za detalje o podržanim pregledačima i dostupne Sway aplikacijama potražite u članku Sistemski zahtevi za Sway.

Kako da pristupim aplikaciji Sway na Vebu?

U Veb pregledaču posetite lokaciju www.sway.com i zatim se prijavite pomoću Office 365 organizacionog ili školskog naloga ili pomoću besplatnog Microsoft Account.

Već imate Microsoft nalog ako koristite bilo koju od sledećih usluga:

  • Outlook.com (uključujući sve Hotmail ili Live.com e-adrese)

  • OneDrive

  • Xbox LIVE

  • MSN

  • pretplatu na Office 365 Home, Personal ili University


Ako već nemate Microsoft nalog, kliknite ovde da biste se besplatno.

Sway možete pristupiti i iz Matična stranica lokacije Office.com tako što ćete kliknuti na pločicu Sway na sredini stranice ili na meni u gornjem levom uglu ekrana.

Gde mogu da preuzmem aplikaciju Sway?

Možete da preuzmete naše besplatne aplikacije Sway za Windows 10 uređaju ili iPhone uređaju sa sledećih lokacija:

Koji uređaji podržavaju Sway?

Sway na Vebu je najbolje iskusni kada koristite Microsoft Edge Internet Explorer 11, Firefox 17 ili novije verzije, Chrome 23 ili novije verzije i Safari 6 ili novije verzije. Prikazivanje Sway platna na Vebu radi u bilo kom rezoluciju ekrana, ali kreiranje i uređivanje Sway platna zahteva minimalnu ekrana širinu 600 piksela ili veću.

Kreiranje, uređivanje i prikazivanje Sway platna pomoću aplikacije Sway za iPhone zahteva u minimalna iPhone 4s ili novije verzije, pokreće Apple iOS 8 ili noviju verziju.

Da li mogu da kreiram Sway na drugom jeziku?

Sway je trenutno dostupna na 67 jezika:

Afrikans, albanski, amharski, arapski, azerbejdžanski, Bengalski, Baskijski, beloruski, bugarski, katalonski, kineski (pojednostavljeni), kineski (tradicionalni), hrvatski, češki, danski, holandski, engleski (sad), engleski (Ujedinjeno Kraljevstvo), estonski, filipinski, finski, francuski (Kanada), francuski (Francuska), galicijski, nemački, grčki, Hausa (latinica), hebrejski, Hindi, Mađarskom, islandski, indonežanski, italijanski, japanski, Kanada, Kazaškog, kmerski, Kisvahili, korejskom, Lao, letonski, litvanski, makedonski, malajalam, malajski, norveški, persijski, poljskom, portugalski, portugalski (Brazil), portugalski (Portugalija) , Rumunskog, ruski, srpski (ćirilica), srpski (latinica), slovačkog, slovenački, španski (Meksiko), španski (Španija), švedski, tamilski, Telugu, tajskom, turskom, ukrajinskom, uzbečki (latinica) i vijetnamski.

Sway je dostupan na sledećim jezicima za potrošače i Office 365 preduzeća i obrazovanje planove.

Mogu li da preuzmem aplikaciju Sway?

Sway zahteva Internet vezu i mora da ostane na mreži da upravlja rasporedom vašeg sadržaja. U slučaju da želite da uskladištite vanmrežnu kopiju sadržaj, možete da izvezete Sway sadržaj u Word ili PDF datoteku.

Mogu li da odštampam Sway platno?

Da, možete da odštampate Sway sadržaj.

Kako mogu da pruže povratne informacije ili zahteve za funkcijama o aplikaciji Sway?

Voleli oštećenjem od vas. Pošaljite povratne informacije i funkcija zahteve za nam ovde:

Ovde nema odgovora na moje pitanje. Šta da radim?

Ako vam je potrebna dodatna pomoć za Sway, pokušajte nešto od sledećeg:

  • Posetite lokaciju Sway UserVoice da dele ideje i predloge kako bismo može poboljšati Sway. Takođe mogu da glasaju na idejama već prosledili drugima.

  • Prikažite i objavite pitanja na forumima Sway zajednice da biste dobili besplatnu tehničku podršku od iskusnih korisnika usluge Sway i članova tima Sway proizvoda.

  • Posetite lokaciju Answer Desk za listu dodatnih opcija za podršku.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×