Najčešća pitanja o aplikaciji Sway – pomoć za administratore

Najčešća pitanja o aplikaciji Sway – pomoć za administratore

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sway je Office 365 aplikacija koja pomaže vama i vašim kolegama da izraze svoje ideje pomoću interaktivne podloge za crtanje zasnovane na vebu. Dizajn aplikacije Sway vam omogućava da brzo i lako kreirate profesionalne, interaktivne i vizuelno atraktivne dizajne iz slika, teksta, dokumenata, video zapisa, mapa i još mnogo toga. Možete i da izmenite rezultate da biste dobili jedinstveni izgled i doživljaj koji želite. Sway vašim kreacijama daje sjajan izgled u svakom pregledaču i možete da ga delite sa korisnicima i kolegama tako što ćete im jednostavno poslati vezu.

Ovaj članak daje odgovore na pitanja koja se često postavljaju administratorima o aplikaciji Sway. Pogledajte Najčešća pitanja o aplikaciji Sway za informacije o krajnjem korisniku.

Koje administratorske kontrole postoje za Sway?

Kao administrator, imate kontrolu nad kako Sway platna kreira i prikazuje u vašoj organizaciji. Možete da omogućite ili onemogućite Sway za pojedinačne korisnike, dozvolite ili blokirate koji sadržaj izvora može biti u na Sway, Omogućavanje ili onemogućavanje spoljnog deljenja za Sway za osobe u vašoj organizaciji i omogućavanje ili onemogućavanje osobe i bezbednosne grupe Traženje osobe u vašoj organizaciji.

Pogledajte Postavke administratora za Sway za više detalja.

Koja je razlika između potrošačke verzije aplikacije Sway i aplikacije Sway za Office 365?

Utisak pri radu sa Sway kreiranjem je isti, bilo da ste prijavljeni pomoću Microsoft naloga ili Office 365 poslovnog ili školskog naloga. Sway je vaš digitalni pomoćnik za dizajniranje, bez obzira na to kako ga koristite. Međutim, nekoliko stvari se razlikuje kada se prijavite pomoću Office 365 poslovnog ili školskog naloga:

  • Izvori sadržaja na kartici „Umetanje“ prilagođeni su za Office 365 komercijalne korisnike.

  • Drugi ljudi u vašoj organizaciji podrazumevano mogu samo da prikažu Sway platna.

  • Ugrađene opcije deljenja obuhvaćene su za Office 365 komercijalnu upotrebu.

  • Office 365 globalni administratori mogu da kontrolišu uključivanje ili isključivanje aplikacije Sway za pojedinačne korisnike, kao i da onemoguće spoljno deljenje aplikacije Sway za osobe unutar organizacije.

  • Mogućnost dodavanje zaštite lozinkom u Sway platna.

  • Mogućnost dodavanja sadržaja u Sway.

  • Mogućnost uklanjanja Sway informativnog podnožja.

  • Mogućnost dodavanja logotipa Sway naslovu.

  • Mogućnost prikazivanja naprednije analize.

Kako moja Office 365 pretplata i licenca funkcionišu sa aplikacijom Sway?

Sway je dostupan u mnogo planova za Office 365. Pogledajte informacije o planovima i licencama u članku Dostupne licence za Office 365 Sway. Kako bi Sway bio dostupan za korisnika, licenca za Sway se mora dodeliti tom korisniku i Sway plan usluge za tu licencu se mora omogućiti.

Gde se podaci skladište u aplikaciji Sway?

Sway podaci se čuvaju na platformi Azure, u američkim centrima za podatke, i pružaju podršku centrima za podatke širom sveta. Sway platna ne utiču na kvotu skladištenja za OneDrive for Business.

Gde se podaci skladište u usluzi Sway ako usluzi Sway pristupim kroz drugu uslugu na mreži?

Čak i ako možete da pristupite usluzi Sway kroz drugu uslugu na mreži, podaci koje navedete kroz upotrebu usluge Sway i dalje se skladište u usluzi Azure u SAD.

Koju kategoriju usaglašenosti Sway ispunjava?

Sway ispunjava kategoriju usaglašenosti C. Za više informacija pročitajte Okvir usaglašenosti za Office 365 i posetite Office 365 centar za pouzdanost.

Na koji način Sway bezbedno skladišti i koristi moje podatke?

Kao klijent usluge Office 365, vi posedujete i kontrolišete svoje podatke. Microsoft ne koristi vaše podatke u druge svrhe osim za pružanje usluge za koju ste se pretplatili. Kao dobavljač usluge, ne skeniramo e-poštu, dokumente ni Sway platna u reklamne svrhe ili svrhe koje nisu vezane za uslugu. Pogledajte više informacija vezanih za našu pouzdanost i bezbednost u Office 365 centru za pouzdanost. Sway prati ista uputstva/principe kao Office 365 centar za pouzdanost.

Da li Sway podržava šifrovanje podataka?

Sway trenutno podržava šifrovanje letovima putem https i šifrovanje na ostale.

Da li Sway podržava funkcije za zaštitu informaciju kao što su e-otkrivanje i DLP?

Sway trenutno ne podržava e-otkrivanje i DLP.

Koje kontrole privatnosti postoje u aplikaciji Sway?

Kontrole privatnosti su podrazumevano omogućene za sve klijente aplikacije Sway i možete da isključite i uključite funkcije koje utiču na privatnost kako biste zadovoljili potrebe organizacije. Sway postavlja podrazumevani nivo deljenja za sva nova Sway platna na postavku Moja organizacija. Ovim se obezbeđuje da gledaoci moraju da budu prijavljeni pomoću akreditiva iz vaše organizacije da bi prikazali Sway. Administratori dodatno mogu da onemoguće spoljno deljenje na nivou organizacije, tako da korisnici mogu isključivo da dele Sway platna koja prava sa osobama iz svoje organizacije. Pogledajte Postavke administratora za Sway.

Gde mogu da dobijem informacije o podršci i saznam više o aplikaciji Sway?

Informacije o podršci za Sway možete dobiti od Office podrške. Dodatnu pomoć možete da pronađete i u Office 365 zajednici. Pogledajte ovaj članak u Microsoft bazi znanja u vezi sa Sway pločicom koja se čak i nakon onemogućavanja pojavljuje u pokretanju aplikacija.

Pogledajte i ove druge teme o aplikaciji Sway za više informacija:

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×