Najčešća pitanja o aplikaciji „OneNote beležnica za razred“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Šta su to OneNote beležnice za razred?

Aplikacija „OneNote beležnica za razred“ omogućava nastavniku da brzo podesi lični radni prostor za svakog studenta, biblioteku sadržaja za propratni sadržaj i prostor za saradnju za predavanja i kreativne aktivnosti, sve unutar jedne moćne beležnice.

Sa OneNote beležnicama za razred, nastavnici mogu lako da dodaju studente u deljenu beležnicu kako bi omogućili različita uputstva, isporuku sadržaja i digitalni prostor za saradnju. Studenti mogu zajedno da rade dok im nastavnici daju povratne informacije u realnom vremenu.

Da biste saznali više, idite na lokaciju OneNote u obrazovanju.

Za pomoć i podršku, posetite Rešavanje problema beležnicu u programu OneNote klase stranice ili pošta classnbk@microsoft.com.

Koji su Office 365 planovi potrebni za instaliranje OneNote beležnice za razred?

Da biste imali pristup aplikacije OneNote Beležnica za razred i OneNote Beležnica za osoblje, nastavnik mora da ima neki na besplatnu Office 365 Education ili njihove instituciju morate da imate na plana Office 365 Education sa SharePoint i OneDrive for Business. OneNote Beležnica za razred i OneNote Beležnica za osoblje biće dostupna u pokretanje aplikacija za bilo koji korisnik podrazumevano sa dodeljena licenca za akademske radnike.

Ja sam nastavnik i sam novu beležnicu za razred aplikaciju. Kako da …

Već sam koristio aplikaciju „Beležnica za razred“. Šta se promenilo?

Klijentima obezbeđujemo lakši način za kreiranje beležnica za razred i za pristupanje njima. Nastavnici sada mogu da kreiraju beležnice u usluzi OneDrive for Business bez potrebe za tim da IT administratori instaliraju aplikaciju SharePoint. Da biste pristupili aplikaciji:

Pogledajte naše Napomene uz izdanje za najnovije ispravke o funkcijama Beležnica za razred.

Zašto studenti vide beležnicu za razred u pokretanju aplikacija / moje aplikacije?

Studenti mogu slučajno je dodeljena licenca akademske radnike (nastavnika) usluge Office 365 Education. Obratite se IT administratoru da im dodelite odgovarajuće licence.

Koje jezike podržava aplikacija Beležnica za razred?

Možete da vidite prethodne jezik proširenja objava bloga i pogledajte listu jezike u aplikacije u SharePoint prodavnici.

Koji pregledači mogu da se koriste?

Internet Explorer 10 i 11, Chrome, Firefox, Safari i Opera.

Gde mogu da saznam više?

Posetite lokaciju onenoteineducation.com da biste pristupili animiranim uputstvima za aplikacije, kao i savetima i trikovima.

Evo na interaktivni vodič posebno bavi prvi koraci uz OneNote Beležnica za razred.

Pogledajte našu Education sebe pomoći stranice za članke o korišćenju Office proizvode kao što je Beležnica za razred za nastavnicima.

Da bi odvojili sa ove uobičajene popravke.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×