Najčešća pitanja o Office prodavnici

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Programski dodaci su mini-aplikacije koje se šire šta možete da uradite pomoću sistema Office, Office 365 i SharePoint (2013 i 2016). Na primer, sa programski dodaci za Office možete da koristite Vikipedije bez napuštanja programa Word ili nabavili uputstva i mape u programu Outlook. Programski dodaci su dostupne za Access Veb aplikacije Word, Excel, Outlook, Project, PowerPoint i SharePoint.

Važno : Novo ime za aplikacije za Office: Office programski dodaci. Nismo trenutno ažurirate naše proizvode, dokumentaciju, uzorke i drugim resursima u skladu platformu ime promenite iz „aplikacije za Office i SharePoint” da „Office i SharePoint programski dodaci”. Nismo izvršili ovu promenu da biste bolje razlikovali platforme za oznaka tipa datoteke iz Office aplikacija (aplikacije). Dok te promene se odvija, dijalozi i poruke koje vidite u aplikacije mogu se razlikovati od koje vidite u ovom članku.

Pribavljanje i upravljanje programski dodaci za Office 365

Konektori za Office 365 grupama

Linije spajanja su alatke na mreži aplikacije i usluge kao što je Twitter, Trello ili RSS, koji verovatno koristite svaki dan da se povežete i saradnju, ostajanje na vrhu aktuelne događaje, praćenje projekata i tako dalje. Oni su integrisan sa Office 365 grupama i potrebno nekoliko minuta da priključite. Linije spajanja spadaju u različite kategorije za svaki tip korisnika i tima, iz informacione usmerene na interesovanja (Bing vesti, RSS) ili produktivnost (Trello, Asana) za automatizaciju alatke za programere (BuildKite), e-poštom marketing usluge (MailChimp), i tako dalje. Možete da povežete više konektora u grupu, a kada ste priključivanje na jednu ili više linija spajanja, oni su dostupni svima u grupi. Dodatni koraci potrebni!

Da biste dobili punu priče, pogledajte članak povezivanje aplikacije da biste grupa.

Želite da obezbedite povratne informacije o konektora za Office 365 grupama?

Posetite Office Developer platformu predlog za da biste ostavili povratne informacije. Kliknite na dugme u Nizu "prekoračenje" i označite vaše ideja sa Office365Connectors.

Kako da dobijem Office programski dodatak?

U Office prodavnici, ali kako doći do Office prodavnice zavisi od toga koju aplikaciju koristite. Kliknite na dugme da biste saznali kako za Access, Word, Project, Excel, PowerPointi Outlook.

Kako da počnem programski dodatak za Office?

Kada kupite programski dodatak za Word, Excel ili PowerPoint, kliknite na dugme Umetni > Moji programski dodaci, u programu Project izaberite stavke projekat > Moji programski dodaci. U okviru moji programski dodaci, kliknite dvaput na programski dodatak da biste ga pokrenuli.

Ako ne vidite na programski dodatak, osvežite listu programski dodaci.

U programu Outlook otvorite e-poruku gde Vaš programski dodatak aktivan – na primer, ako koristite programski dodatak Bing mape, on će biti aktivan na poruke koje uključuju poštanska adresa. Kliknite na programski dodatak ime na traci ispod zaglavlja poruke da biste ga otvorili.

Da biste isključili Office programski dodatak?

Da, skrivanje ili ga onemogućite. Kliknite na dugme da biste videli kako da biste sakrili programski dodatak u programima Word, Excel, PowerPointili Project, ili onemogućavanje programskog dodatka za Outlook.

Da li da uključite Office programski dodatak na?

Da. Ako je skrivena, možete da preuzmete programski dodatak za Word, Excel, PowerPoint ili Project.

Ako ste onemogućili programskog dodatka za Outlook, možete ga omogućiti.

Zašto nije moj programski dodatak se pojavljuju u mojoj listi programske dodatke Office?

Možda ćete morati da osvežite listu programski dodaci ili, ako se programski dodatak je skrivena, možete ga preuzeti. Ako ste onemogućili programskog dodatka za Outlook, možete da omogućite je.

Da li je dostupna podrška?

Da. Dobijanje podrške za Office prodavnicu, posetite stranicu Office podržava . Ovde ćete pronaći članke pomoći, veze za upravljanje nalogom, i tehničke podrške kontakt informacije.

Podršku za naplatu, posetite stranicu Microsoft nalog pomoći , gde možete upravljati načinima plaćanja, pregledati transakcije i urediti svoj profil za naplatu.

Dobijanje podrške za programske dodatke, posetite Veb lokaciju za projektante. Pronaći ćete u odeljku Detalji svaki programski dodatak za stranice u Office prodavnicivezu ka lokaciji za projektante.

Veza ka lokaciji projektanta aplikacije

Gde se nalazi rečnik?

Umesto da se pokrene sa ugrađeni rečnik, Word 2013 vas povezuje Office prodavnice tako da možete odabrati besplatno rečnik ili kupite iz kolekcije, uključujući rečnike na mnogim jezicima. Za više informacija pogledajte članak instaliranje rečnika .

Kako da potražim reč?

Kliknite desnim tasterom miša na bilo koju reč i izaberite stavku Definiši.

Ako je instaliran nijedan rečnik, umesto definicija, videćete listu rečnike koje možete da preuzmete. Odaberite onaj koji želite i kliknite na dugme Preuzmi. Kada instalirate rečnik, Word 2013 će automatski otvoriti svaki put kada kliknete na dugme Definiši. Za više informacija pogledajte članak instaliranje rečnika .

Napomena : U sistemu Office 2016 aplikacije, možete da koristite funkciju "pametno pronalaženje" i okno "uvidi" da biste saznali više o reč ili frazu u dokumentima. Pogledajte članak Pametno pronalaženje u sistemu Office 2016 za više informacija.

Kako da dobijem SharePoint programski dodatak?

Možete da pregledate SharePoint programskih dodataka u Office prodavnici na lokaciji Office.com, ali možete samo da ih iz SharePoint prodavnice. SharePoint prodavnica je u suštini verziju sistema Office prodavnicu koja je dostupna samo sa SharePoint 2013 ili SharePoint 2016 lokacije.

Da li je podrška za SharePoint programske dodatke dostupne?

Ako programski dodatak projektant pružio pomoć, vi ćete pronaći je putem stranice "sadržaj lokacije".

Podršku za naplatu, posetite stranicu Microsoft nalog pomoći , gde možete upravljati načinima plaćanja, pregledati transakcije i urediti svoj profil za naplatu.

Kako da uklonim programski dodatak za SharePoint lokacije

Ako ne želite programski dodatak na vašoj lokaciji, možete da uklonite tako što ćete otići na stranicu "sadržaj lokacije".

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×