Najčešća pitanja i odgovora o toku posla odobravanje grupa

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcija opisana u ovoj temi pomoći je dostupna samo ako su neki od sledećih verzija sistema Office SharePoint Server 2007 i Microsoft Office Enterprise 2007 instalirane: kineski (tradicionalni), kineski (pojednostavljeni), japanskom ili korejskom.

Odobravanje grupa može koristiti u kombinaciji sa druge tokove posla?

Microsoft Office SharePoint Server 2007 nudi rešenja koja podržava veliki broj mogućih tokova posla unutar organizacije kao odobravanje grupa. Više informacija o podržanim tokova posla, pogledajte pomoć za svaki od njih. Međutim, odobravanje grupa ne možete da delite iste biblioteke dokumenata sa drugih rešenja za tok posla zato što isključivo koristi u biblioteci dokumenata. Posebnoj biblioteci dokumenata treba da kreirate na lokaciji tima za korišćenje drugih rešenja za tok posla. Više informacija potražite u članku pomoć za tokova posla.

Drugim rečima, čak i ako odaberete da biste dodali druge tokove posla na stranici Prilagođavanje odobrenja koja je navedena stranica grupe odobravanja, dodali tokovi posla neće funkcionisati ispravno.

Grupi funkcije kolekcije lokacija i lokacija funkcije grupe imaju dugme koje će aktivirati odobravanje grupa. Kako se razlikuju dva dugmeta?

Da biste se uverili da odobravanje grupa radi ispravno, morate da aktivirate funkciju odobravanje grupa na stranici funkcije kolekcije lokacija prvog, a zatim na stranici "Funkcije lokacije".

Ako rešenje prvo se aktivira na stranici "Funkcije lokacije", grupa odobrenje neće funkcionisati ispravno. Da biste deaktivirali odobravanje grupa, pratite obrnuti redosled.

Napomena: Odobravanje grupa može biti aktivirana samo na lokaciji najvišeg nivoa kolekcije lokacija.

Mogu li da promenim ekrana konfiguraciju odobravanje grupa? Možete takođe da kreirate i dodavanje novog prikaza? Možete da dodate Veb segment grupe odobrenje?

Promena ili brisanje postojećeg prikaza može uzrokovati odobravanje grupa nepravilno. Ako naiđete na problem posle izmene prikaza, deaktivirajte odobravanje grupa i aktiviranje odobravanje grupa ponovo da biste rešili problem. Veb segmenti za odobravanje grupa kao što su Veb segmenti za moje odobrenje biblioteke dokumenata i liste izveštaja evidencije ID dokumenta su dostupni, ali pošto neke od njih zahtevaju viša dozvolu za pristup, testirajte na stranicu sa različite nivoe dozvola pre objavljivanja na Veb lokaciju.

Napomena: Izbegavajte Uređivanje prikaza pomoću funkcije programa SharePoint Designer ili Uredi stranicu.

Da biste dodali novu kolonu na ekranu?

Prilikom dodavanja nove kolone da biste prikazali na podrazumevane prikaze – ličnih fascikli na odobrenje, predloženi dokumenti, odbačeno za mene i odobreno meni – nije dozvoljeno, možete da kreirate i dodali novu kolonu u prikaz administracije.

Možete da kreirate novu kolonu u fascikli " kolone " na stranici " Prilagođavanje odobrenje " i zatim dodate administracije prikaz u fascikli " Prikazi ".

Oznaku garantuje identitet na Prosleđenom i potpisnik?

Je moguće da napravim slika oznaku. Stoga, postoji ograničenje garantuje da će stvarni potpisnika identitet. Kliknite na oznaku prikazana na ekranu i kliknite desnim tasterom miša na taster miša, a zatim izaberite stavku Informacije o potpisu. U dijalogu Informacije o potpisu izaberite stavku Prikaz da biste videli detaljne informacije o certifikatu korišćenom kada ga je potpisao. Certifikat je verovati oznake slika, međutim, postoji još ograničenje garantuje da će stvarni potpisnika identitet prema pouzdanosti objavljivanje preduzeća ili certifikat smernica za deljenje. Stoga, administrator mora gradite sistem preduzeća pouzdani autoritet. Za više detalja, pogledajte pomoć za certifikat u operativnom sistemu Windows Server pomoći.

Napomena: Odobravanje grupa nadgleda proces toka posla i proverava korisnika na osnovu informacija o nalogu korisnika. Korisnik bez ispravne dozvole i nalogu ne mogu da učestvuju u proces odobravanja.

Razumem da odobravanje grupa zasnovana na biblioteku dokumenata iz sistema Microsoft Office SharePoint Server. Da li zahteva specijalnu pažnju u administraciji?

Da, odobravanje grupa se zasniva na biblioteku dokumenata iz sistema Microsoft Office SharePoint Server. Svaki biblioteka dokumenata sadrži Prilagođavanje stranici biblioteke dokumenata ime za upravljanje važne postavke. Kao što je bilo koje druge biblioteke dokumenata, odobravanje grupa takođe koristi Prilagođavanje odobrenje stranice da biste prilagodili funkcije. Da biste pristupili Prilagođavanje odobravanja stranice, kliknite na dugme Moje odobrenje, postavke, a zatim Postavke lične odobrenja na stranici Postavke lokacije.

Menjanje podrazumevanih vrednosti za neke prilagodljive postavke može uticati na operacije grupe odobravanja. Idite na postavke biblioteke dokumenata napredne: moje odobrenje stranice tako što ćete kliknuti na dugme Više opcija za postavke u okviru Opšte postavke, a zatim se uverite da sledeće postavke zadrži njihove podrazumevane vrednosti za sledeće postavke.

  • Dozvoli upravljanje tipovima sadržaja?      Postavljanje je samo na da osigurava da više predložaka možete registrovani i koristi u odobravanje grupa. Uverite se da li da je izabrana.

  • Otvaranje dokumenata omogućenih za pregledač      Otvaranje u klijentske aplikacije potvrdite izbor da biste dozvolili programu Microsoft Office Word ili Microsoft Office Excel da biste otvorili dokument.

Možete lokacije na odobravanje grupa vratiti u prethodno stanje u programu Microsoft Office SharePoint Server lokaciju nakon što ga se pravi rezervna kopija?

Da, trebalo bi da napravite rezervnu kopiju i vratite odobravanje grupa lokacije tako što ćete Veb aplikacije. Pravljenje rezervnih kopija i vraćanje u prethodno stanje svake lokacije koje je postavljeno na aplikaciju.

Mogu li da postavim RSS feedove za odobravanje grupa?

Odobravanje grupa pruža RSS feeda koji je jedan od osnovne funkcije biblioteke dokumenata sistema Microsoft Office SharePoint Server. Korisnici mogu da se pretplatite na njega RSS čitač da biste videli listu dokumenta. Međutim, ne možete da kategorizujete dokumente po statusu procesa odobrenja u RSS čitaču. Možete prikazati svojstva dokumenta, ali ne možete da otvorite, odobravanje ili odbacivanje dokumenata sa liste RSS obezbeđene.

Kako odobravanje grupa odražavaju promene organizacije, kao što su reorganizacijom i zaposlene koji su privremeno odsutan ili preostala preduzeća?

Ako organizacija ima raspuštena i uklanjaju, datoteke koje su uskladištene u fascikli uklonjene organizacije biće premeštene i uskladišteni u fascikli nadređene organizacije. Ako organizacija je preimenovana, arhiviraj automatski odražava promene, nema potrebe za ručno kontrolu.

Sa druge strane, sve promene nastale u toku proces odobravanja zahteva administratora ručnog kontrolu ako je primenljivo. Na primer, ako dokument prosleđen na odobrenje, ali na Prosleđenom sektor je odbacio iz preduzeća, taj dokument se skladišti u fascikli Undetermined u arhivi. To je zato što je broj dokumenta koji je dodeljen čim se prosleđuje dokumenta, se koristi za određivanje u kojoj fascikli da uskladištite dokument. Kada drugi davalac odobrenja se uklanja iz organizacioni grafikon pre bivšeg davalac odobrenja odobri, obaveštenje "Otkaži" proces odobravanja je poslate osobama koje bivšeg vrše i proces odobravanja se otkazuje. Međutim, ako kasnije davalac odobrenja je uklonjeno sa organizacioni grafikon nakon bivšeg davalac odobrenja odobrenje, proces odobravanja nije otkazan, ali na Prosleđenom se neće obavešteni samim tim je potrebno odvojene upravljanje. Zatim, dokument će ostati u predloženi dokumenti fascikle u slučaju na Prosleđenom i u odobreno tako što ćete Me fascikle u slučaju bivšeg davalac odobrenja. Dolazi do greške kada izaberete ostali dokument i kliknite desnim tasterom miša na taster miša, a zatim izaberite stavku Prikaži svojstva. To zahteva za Prosleđenom ili administratoru da proverite i otkazali proces odobravanja po potrebi i prosledite dokument opet na odobravanje.

Kada kliknem korisnika i organizacije stranice u okviru grupe odobravanja, poruku o grešci, organizacioni grafikon je nedosledan, pojavljuje se. Šta je razlog i rešenje za ovaj problem?

To je zato što ste izbrisali grupu u okviru grupe odobrenje putem stranice "osobe i grupe" sistema Microsoft Office SharePoint Server. Izaberite stavku na poruku o grešci prikazane. Na stranici koju ste premestili, kliknite na dugme Radnje - Rešavanje neusaglašenosti od organizacije stabla. Brisanje organizacija iz organizacioni grafikon koji ste uklonili iz Microsoft Office SharePoint Server. Da biste koristili izbrisanoj grupi odobravanje grupa, trebalo bi da registrujete ga ponovo na odobravanje grupa organizacionog grafikona. Uverite se da dosledno u odnosu na exisitng organizacioni grafikon i sektoru struktura fascikli. Više detalja potražite u članku Kreiranje organizacionog grafikona.

Ste kreirali grupu za distribuciju na Microsoft Exchange Server prilikom kreiranja grupama uloga (ili odobrenje uloge). Šta ako u grupu uloga je izbrisano ili promenite njene članove? Te promene automatski odraziti na grupu za distribuciju?

Da, oni će. Brisanje u grupu uloga će takođe izbrisati grupu za distribuciju. Preimenovanje u grupu uloga Briše postojeću grupu za distribuciju i kreira grupu za distribuciju pod novim imenom. I sve promene članovima grupe uloga odmah odražavaju u grupu za distribuciju, pod uslovom da Microsoft Office SharePoint Server administrator takođe ima privilegije administratora Exchange servera.

Mogu li da uklonim predložak registrovano na odobravanje grupa?

Možete, dokle god Veb server ima nema dokumente kreirane pomoću predloška kada pokušate da izbrišete. Svi dokumenti kreirani pomoću predloška potrebe koje treba izbrisati iz recikliranja otpatke na Veb server, kao i iz arhive odobravanje grupa. Preporučujemo da predloške biti skrivena od korisnika, a ne izbrisane.

Kada nadzor arhiviranih dokumenata, trebalo bi da nedostaju brojeve u arhivi dokumenta. Da li postoji način možete da proverite svaki broj dokumenata?

Odobravanje grupa pruža izveštaja evidencije dokumenta pored dokumenta arhive. Izveštaja evidencije ID dokumenta je korisna alatka za upravljanje i nadzor dokumenta pomoću broja, spisak svih numerisane dokumenata tako što ćete sektoru i prikazivanje zapisa evidenciju rezimirane odobrenja za svaki dokument.

Da biste videli izveštaj, kliknite na dugme Izveštaja evidencije ID dokumenta u okviru Grupe odobrenje administracije na stranici "Postavke lokacije". Izveštaj navodi sve u organizaciji koja je registrovano na organizacioni grafikon i ima bilo koji dokument koji ima prosleđeni. Izabrati stavku + pored opcije je organizacija navodi sve dokumente po broju izdatu dokumenta. Izabrati stavku + pored opcije dokument koji želite prikazuje dokumenta zapis. Broj u okviru na zagrade () ukazuje na to koliko instanci dokument po statusu i može biti zbog toga veći od broja stvarni dokumenata.

Takođe možete da prikažete izveštaja evidencije u drugačijem formatu po potrebi. Izaberite stavku Radnje na traci zadataka na stranici Izveštaja evidencije ID dokumenta , a zatim kliknite na dugme Uredi u listu sa podacima ili Izvezi u unakrsnu tabelu za konvertovanje izveštaja u formatu unakrsne tabele ili lista sa podacima. Kontrola konvertovane podatke po potrebi. Imajte na umu da se izbriše ili izmena podataka poništava valjanost izveštaja evidencije dokumenta.

Kako da podesim obaveštenje putem e-pošte

Odobravanje grupa je elektronska odobrenje rešenje je kreirala korporacija Microsoft i na osnovu na Microsoft Office SharePoint Server tehnologiju koja omogućava funkciju obaveštenja tako što ćete povezati sa sistemom za e-poštu. Više informacija o podešavanju obaveštenje putem e-pošte, pogledajte pomoć za Microsoft Office SharePoint Server.

Kada podesite obaveštenja putem e-pošte, čuvanje ili osobe koje vrše se automatski obaveštava o tome zahteva za odobrenje ili status odobrenja i primate rezimea e-poruke kada se završi proces odobravanja. Ako koristite Exchange Server, pogodno omogućava vam da kreirate i upravljanje grupu za distribuciju za odobravanje grupa odobrenje uloge. Pre više informacija, kliknite na dugme Kreiranje odobrenja uloge.

Kako mogu da promenim odobravanje grupa da biste je poravnali sa proces odobravanja preduzeća?

Odobravanje grupa pruža način da biste promenili ili prilagodite proces toka posla. Možete da uputite ECM početni komplet za sistem Office 2007 koju možete pronaći u Centar za preuzimanje

Potrebna mi je ručno rukovanja datoteke ili fascikle. Kako to?

Morate da koristite Iseci i Nalepi umesto kopiranje i lepljenje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×