Nailazite na oštećene slike i grešku rld2 ili rld3

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Neki ljudi koriste PowerPoint 2016, PowerPoint 2013ili PowerPoint 2016 za Mac imaju je naišla na problem u kojem slike koje prethodno izgledale kao što je očekivano na slajdu odjednom nisu vidljivi. Umesto toga crveni znak X (ili beli kvadrat) se pojavljuje zajedno sa sledeću poruku o grešci:

Segment za sliku sa odnos ID rld2 [ili rld3] nije pronađen u datoteci

Uzroci greške

Izgleda da je više od jedne uzrok ove greške. Jedan uzrok smo može da reprodukuje i ispravljanje ima veze sa čuvanjem prezentacije na prenosivim medijumima, kao što je USB fleš disk.

Na PowerPoint 2016 za Mac, drugi uzrok ima veze sa čuvanjem prezentacije na postavljene mrežnu disk jedinicu (AFP, NFS, SMB); Ovaj uzrok je takođe rešen.

Rešenje

Ispravke uzroka navedene su objavljene u sledećih verzija sistema PowerPoint:

Proizvod

Verzija

PowerPoint 2016

1703, napravite 7967 (za većina potrošača)

1701 izgradite 7766 (za mnoge komercijalne klijente)

PowerPoint 2013

15.0.4919.1002

PowerPoint 2016 za Mac

15.34.17051500

Možete da ažurirate na najnoviju verziju tako što ćete otići na pomoć > Proveri da li postoje ispravke iz bilo kog od Office 2016 aplikacija.

Imate ažuriranu verziju proizvoda bi trebalo da nećete moći da u budućnosti sa ovim problemom, ali ga ne popravite nedostaju slike koje već imate. Moraćete da ručno ponovo umetnite nedostaje slika.

Potrebna nam je vaša pomoć

Nastavljamo da biste čuli izveštaje povremeno za ovaj problem, tako da možemo da postoje druge stvari koje treba da dijagnostikovanje i rešavanje. Ako naiđete ovaj problem, ali ne koristite prenosivim disk jedinicu, želimo da javite. Kontaktirajte nas putem ikone "smeška" u gornjem desnom uglu PowerPoint, uključujući i koliko informacija o slika i datoteka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×