Nadogradnja sa besplatne verzije aplikacije Teams na Teams

Nadogradnja sa besplatne verzije aplikacije Teams na Teams

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Šta se dobija nadogradnjom?

 • Korisnici nadogradnja potpuno istaknuto Office 365 pretplatu, Office 365 Business Premium (12,50 dolara korisnika / mesec uz godišnju obaveza).

 • Ceo skup funkcija u aplikaciji Teams, uključujući zakazane sastanke, kalendar, skladište za datoteke od 1 TB i napredne funkcije za administraciju.

 • Tokom nadogradnje ne dolazi do gubitaka podataka. Svi vaši timovi, ćaskanja, datoteke i dozvole biće opet tu!

 • Besplatan prilagođeni domen u trajanju od godinu dana.

  Napomena: Neophodna je ugovorna obaveza na godinu dana. Prilagođeni domen košta 12 USD godišnje nakon prve godine. Mogu da se prijave samo novi korisnici usluge Office 365 for Business. Ograničeno na jednu besplatnu godinu i jedan korisnički domen po organizaciji. Ponuda ne može da se prenosi. Ponuda za domene važi od raspoloživosti i uslova i odredbi lokacije GoDaddy.

Šta morate da znate pre nadogradnje

 • Kada obavite nadogradnju, organizacija neće moći da se vrati na besplatnu verziju aplikacije Teams.

 • Morate da izvršite nadogradnju na novu pretplatu O365. Objedinjavanje timovima besplatno u na postojeću O365 plaćenu pretplatu nije podržano.

 • Kada obavite nadogradnju, to važi za celu organizaciju! Međutim, to znači da svi korisnici u vašoj organizaciji moraju da obave nadogradnju, jer mi ne podržavamo kombinaciju plaćenih i besplatnih korisnika..

 • Tokom nadogradnje ćete registrovati imena domena za organizaciju. To može da bude prilagođeni domen koji već posedujete, a možete i da ga kupite (kao contoso.com) ili da koristite privremeni domen koji obezbeđuje korporacija Microsoft (kao što je contoso.onmicrosoft.com).

 • Nakon nadogradnje, sve adrese za prijavljivanje u organizaciji moraju da se podudaraju sa imenom novog domena. Moraćete da ažurirate sve adrese e-pošte koje se ne podudaraju sa imenom domena da bi ti korisnici mogli da koriste pune verzije aplikacije Teams i usluge Office 365.

Obavite nadogradnju za svoju organizaciju

Napomena: Morate da obavite nadogradnju za sve korisnike u organizaciji. Ako postoje korisnici za koje ne želite da obavite nadogradnju, premestite ih pre nego što započnete samu nadogradnju.

 1. Kada budete spremni, kliknite ovde da biste započeli proces nadogradnje.

 2. Pratite uputstva za kupovinu licenci i prijavite ime domena za svoju organizaciju.

Završite nadogradnju za svoju organizaciju

Kada završite adogradnju za organizaciju, ažurirajte akreditive svih korisnika u akreditive za Office 365 da bi mogli da koriste pune vezije aplikacije Teams i usluge Office 365. Uputstva potražite u odeljku Za administratore koji obavljaju nadogradnju iz besplatne verzije aplikacije Teams u plaćenu pretplatu.

Tražite druge planove?

Ako želite da nadogradite timovima besplatno organizacije na drugi plan, kao što su Business Essentials ili O365 E3, pratite ovaj proces:

 1. Nadogradite Business Premium koristeći uputstva na ovoj stranici, u okviru nadogradnje organizacije.

 2. Prijavite se na portal za administraciju kada dovršite proces nadogradnje i pratite uputstva na Prebacivanje na drugi Office 365 plan za preduzeća

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×