Nadogradnja predložaka lokacije

Nadogradnja predložaka lokacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Predložak lokacije je način da se zapakuju funkcije i izvršena prilagođavanja lokacije koja možete da dodate u galeriju rešenja za vlastitu upotrebu. Predlošci lokacija se često koriste za primenu rešenja na prilagođenoj lokaciji ili da bi se obezbedila doslednost lokacija u organizaciji. Na primer, možda imate standardne smernice za upravljanje projektima i zahtevate upotrebu prilagođenog predloška lokacije projekta za sve nove projekte.

Ako želite da i nadalje koristite predloške lokacija koje ste kreirali, morate ponovo da ih kreirate koristeći sledeću proceduru. U suprotnom, nijedna nova lokacija kreirana pomoću tih predložaka lokacija neće raditi posle nadogradnje.

Sledite ove osnovne korake za svaki predložak lokacije koji ste kreirali u galeriji rešenja.

  1. Pre nego što nadogradite i dok ste u režimu 2010, kreirajte privremenu lokaciju korišćenjem 2010 predloška lokacije. Više informacija potražite u članku Kreiranje lokacije.

  2. Kad ste spremni za nadogradnju i dovršili ste sve druge neophodne pripreme, nadogradite kolekciju lokacija na režim 2013.

  3. Kad je Office 365 pretplata nadograđena, iz galerije rešenja izbrišite 2010 predložak lokacije.

  4. Čuvanje privremene lokacija kreirana u koraku kao novi predložak lokacije 2013. Više informacija potražite u članku Čuvanje, preuzimanje, i otpremanje SharePoint lokacije kao predloška.

  5. Ako želite da i nadalje koristite isti predložak lokacije, otpremite novi 2013 predložak lokacije u galeriju rešenja ciljne kolekcije lokacija.

  6. Izbrišite privremenu lokaciju. Više informacija potražite u članku Brisanje lokacije.

Sada možete da koristite ovaj 2013 predložak lokacije za kreiranje novih veb lokacija.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×