Nadogradnja korišćenjem opcije „Klikni i pokreni“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Nadogradnja na verziju Microsoft Access 2013 postala je brža i lakša dostupnošću funkcije „Klikni i pokreni“. Nastavite da čitate da biste saznali kako ovaj upravljač aplikacijama funkcioniše i redovno ažurira Access.

Šta je upravljač aplikacijama „Klikni i pokreni“?

Microsoft Office opcija „Klikni i pokreni“ koristi Microsoft tehnologiju protoka i virtuelizacije da bi se znatno smanjilo vreme potrebno za preuzimanje novih funkcija Microsoft Office aplikacija i početak njihovog korišćenja.

Zašto bi trebalo da koristim Office opciju „Klikni i pokreni“?

Ako imate internet vezu velike brzine, možete brzo početi da koristite Microsoft Office program. Upravljač aplikacijama opcije „Klikni i pokreni“ vam prikazuje tok preuzimanja. Ako želite da počnete da koristite neki Office program, Office usluga „Klikni i pokreni“ preuzima sadržaj neophodan da biste mogli da ga koristite uz malo kašnjenje zbog toga što je ovo deo preuzimanja u realnom vremenu.

Pored toga što imate Office aplikaciju i ona radi veoma brzo, imaćete i ažuriranu verziju od samog početka, tako da nema potrebe da tražite servisne pakete ili ispravke, jer Office usluga „Kliknite i pokreni“ može istovremeno da postoji sa starijim verzijama sistema Office. Osim toga, usluga „Klikni i pokreni“ automatski izvršava potrebno ažuriranje, tako da nema potrebe da preuzimate ili instalirate ispravke. S obzirom da se ažuriranje dešava u pozadini, možete da nastavite da radite u aplikacijama. U mogućnosti ste da isprobate Office uslugu „Klikni i pokreni“ ne menjajući Office proizvod koji trenutno imate.

Više informacija o nadogradnji na verziju Access 2013 pomoću opcije „Klikni i pokreni“ potražite u članku Klikni i pokreni: uvod

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×