Na traci sa alatkama Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook ima sopstvene trake sa alatkama. Instaliranje Menadžer za poslovne kontakte za Outlook ne promenite postavke Outlook trake sa alatkama.

Traka sa alatkama za Menadžer za poslovne kontakte za Outlook možete da prevučete duž svake ivice prozora programa Outlook.

Traka sa alatkama Menadžera za poslovne kontakte u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

Izabrana stavka

Za

Matična stranica Menadžera za poslovne kontakte

Prikazivanje matičnoj stranici Menadžera za poslovne kontakte kojima možete da kreirate prilagođeni prikaz vašeg preduzeća.

Prikaz

Prikazivanje naloge, poslovne kontakte, mogućnosti za poslovanje, poslovnih projekata, projektnih zadataka ili marketinške kampanje.

Automatska veza e-pošte

Automatsko povezivanje e-poruke od tog pošiljaoca sa istorijom komunikacije zapisa u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Poveži sa zapisom

Dodavanje izabranog Outlook stavka Istorija komunikacije zapisa u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Lista „Status“

Prikazivanje i promena statusa na mreži ili van mreže, ako ste povezani sa deljenom bazom podataka na udaljenom računaru.

Kreiranje stavke vreme

Kreiranje stavke vreme od zakazanih obaveza, evidencije telefonskog poziva i zadataka za sebe ili timu za članove putem integracije sa sistemom računovodstveni.

Označavanje naplativih

Označavanje zakazane obaveze, evidencija telefonskog poziva ili zadatka kao naplativih putem integracije sa sistemom računovodstveni.

Napomena : Nije moguće izbrisati traci sa alatkama programa Business Contact Manager.

Traka sa alatkama Menadžera za poslovne kontakte u drugim Microsoft Office programima

Takođe možete da pristupite Menadžer za poslovne kontakte za Outlook funkcije iz drugih programa Microsoft Office *. U zavisnosti od programa, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook funkcije se pojavljuju na traci koja je deo sistema Microsoft Office Fluent korisnički interfejs, u grupi Menadžera za poslovne kontakte ili na traku sa alatkama programa Business Contact Manager.

Office programa

Dostupne komande

Rezultat

Excel *

Poveži sa zapisom

Radni list je povezana sa zapisom u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

PowerPoint *

Poveži sa zapisom

Prezentacija je povezana sa zapisom u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Publisher *

Poveži sa zapisom

Publikacija je povezana sa zapisom u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Kreirajte novu marketinšku kampanju

Da biste publikaciju izabranog sadržaja za marketinšku kampanju, na traci sa alatkama Programa Business Contact Manager kliknite na dugme Kreiraj novu marketinšku kampanju, a zatim popunite obrazac.

Word *

Poveži sa zapisom

Dokument je povezana sa zapisom u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Kreirajte novu marketinšku kampanju

Da biste dokument izabranog sadržaja za marketinšku kampanju, na traci sa alatkama Programa Business Contact Manager kliknite na dugme Kreiraj novu marketinšku kampanju, a zatim popunite obrazac.

Samostalno izdanje programa Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte može koristiti pomoću verzije programa Excel, PowerPoint, Publisher i Word 2007 ili 2003. Opcija za povezivanje sa zapisom programa Business Contact Manager i Kreiranje marketinške kampanje iz sistema Office 2003 programi nisu dostupne.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×