Na stranici se ne nalaze veze

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova stranica je deo Web publikacije i ona ne sadrži veze ka drugim stranicama. Kada se publikacija objavi na Webu, posetilac ove stranice neće moći da je napusti kako bi prešao na drugu Web stranicu, osim ako ne klikne na dugme Nazad u Web pregledaču. Ovo može da ometa posetioce vaše Web lokacije.

Napomena : Ako izaberete ispravku Idi na ovu stavku ili Dodavanje trake za navigaciju na ovu stranicu, prikaz čitave stranice će iznositi 10 ili 11 procenata od njene prave veličine – u zavisnosti od rezolucije vašeg ekrana i veličine prozora. Ovo možete da promenite tako što ćete promeniti procenat zumiranja.

Automatsko ispravljanje

Dodavanje trake za navigaciju na ovu stranicu     Izaberite ovu ispravku da biste otvorili dijalog Dizajnerska galerija, a zatim postupite na sledeći način:

  1. Kliknite na traku za navigaciju koju želite da umetnete.

  2. Kliknite na dugme Umetni objekat.

  3. Prevucite objekat trake za navigaciju do željene lokacije.

Savet : Ako promenite veličinu dijaloga Dizajnerska galerija, istovremeno možete da vidite dijalog Dizajnerska galerija i publikaciju.

Ručno ispravljanje

  1. U meniju Umetanje postavite pokazivač na stavku Navigaciona traka, a zatim postupite na neki od sledećih načina:

    • Kliknite na dugme Novo da biste otvorili dijalog Dizajnerska galerija, izaberite željenu traku za navigaciju, a zatim kliknite na dugme Umetni objekat.

    • Kliknite na dugme Postojeći da biste otvorili dijalog Umetanje postojeće navigacione trake koji pokazuje trake za navigaciju koje su već dodate publikaciji. Izaberite traku za navigaciju koju želite da umetnete, a zatim kliknite na dugme Umetni.

  2. Prevucite objekat trake za navigaciju do željene lokacije.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×