Na kartici "razgovor" u programu Microsoft Teams

Na kartici "razgovor" u programu Microsoft Teams

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kartica " razgovor " u programu Microsoft Teams se pojavljuje u Opšte postavke kanala, kao i sve dodatne kanale kreirate. Sve članove klase možete prikazati i dodaju razgovorima preko kanala za Opšte . U drugih kanala, koristite Dugme "reference" pomenete da biste pozvali određene studente ili osoblja da biste učestvovali u razgovoru.

Razgovori se razlikuje od ćaskanja zato što su vidljiva svima na kanalu i ne privatne. Dokumente koji su deljeni u razgovoru automatski postaju deo kartice "datoteka" u tu datoteku.

Objavljivanje poruke

Da biste objavili poruku, izaberite karticu razgovor iz bilo kog kanala.

Zatim, kliknite na ikonu sa A da biste razvili u polju za pisanje i pogledajte svoje opcije teksta. Koristite alatke za uređivanje poruke ili Dodavanje priloga, gif ili emoji. Izaberite ikonu avion papir za slanje poruke ili pritisnite taster Enter na tastaturi.

Ako odlučite da biste uredili ili izbrisali objavljenu poruku, izaberite Više opcija... Ikona.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Praćenje razgovori

Praćenje razgovori tako što ćete posetiti feed o aktivnostima. Primićete obaveštenja kada neko ima Dugme "reference" koja se pominje u razgovoru ili je odgovorio na jedan od vaše objavljene poruke. Vaše ime će biti istaknute u crveno kada je Dugme "reference" pomenuti nastavnika ili učenika. Kanali uz novi sadržaj, uključujući razgovore, pojaviće se u podebljano.

Odgovaranje na poruku

Da biste odgovorili na poruku, kliknite na dugme Odgovori ispod se odgovara na poruku. Ovo će obezbediti da poruka bude uključen u niti razgovora i druge osobe koje učestvuju u konac će biti obavešten. Otkucajte poruku u polju i pritisnite taster Enter ili kliknite na ikonu avion papira da biste je poslali.

Izaberite stavku odgovori ispod poruke otkucajte odgovor.

Saznajte više

Obavestite razred i objavite važne ispravke

Privremeno isključivanje jednog učenika

Privremeno isključivanje sve studente

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Dodatni resursi za nastavnike

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×