Nađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga

Važno : Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Da biste podesili domen prema usluzi Office 365, kao administrator morate da posedujete domen i da promenite neke od DNS zapisa za domen. Ako još uvek ne posedujete domen, možete da ga kupite od registra imena domena.

Vaš domen imena specijalista obično, ali ne uvek, upravlja DNS zapise vašeg domena. Ako se ne setite u registru ime domena gde ste registrovali vašeg domena, pratite korake ovde naći u registru. Ako tvoj registrator ne upravljanje DNS zapisima, morate pronaći vašeg DNS hosting provajdera, tako da možete da ažurirate vaš domen zapise tamo.

Pronalaženje registra imena domena

  1. U InterNIC Pretraži stranice, u polju za Pretragu ko je otkucati svoj domen. Na primer, contoso.com.

  2. Izaberite opciju Domen, a zatim kliknite na Prosledi.

  3. Na stranici „Ko je ko“ rezultati pretrage locirajte stavku Registar. Ta stavka prikazuje organizaciju koja obezbeđuje uslugu registra za vaš domen.

Pronalaženje dobavljača usluga DNS hostinga

  1. U InterNIC Pretraži stranice, u polju za Pretragu ko je otkucati svoj domen. Na primer, contoso.com.

  2. Izaberite opciju Domen, a zatim kliknite na Prosledi.

  3. Na stranici Rezultati pretrage Whois pronađite prvi unos Server imena.

  4. Kopirajte informacije o serveru imena (NS) koje se pojavljuju iza dvotačke (:) i potom ih nalepite u polje Pretraga na vrhu stranice. Izaberite Server imena, a zatim kliknite na Prosledi.

  5. Na stranici na kojoj su „ko je ko“ Rezultati pretrage pronađite unos Registar. Taj unos prikazuje vašeg dobavljača usluga DNS hostinga, dobavljača DNS koji poseduje server imena za vaš domen.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Napomena : Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Takođe pogledajte

Kupovina domena iz usluge Office 365

Da li su vam ove informacije koristile?

Kako da je poboljšamo?

Kako da je poboljšamo?

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!