Nađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Nismo ažurirate ovog članka. Pošaljite e-poštu i recite nam šta želite da vidite.
E-pošte: Office 365 administrator sadržaj povratne informacije

Telefon

Treba vam pomoć?   

Pozovite podršku.

Da biste podesili domen prema usluzi Office 365, kao administrator morate da posedujete domen i da promenite neke od DNS zapisa za domen. Ako još uvek ne posedujete domen, možete da ga kupite od registra imena domena.

Registar domena ime obično, ali ne uvek, upravlja DNS zapisima za domen. Ako se ne sećate registra imena domena gde ste registrovali domen, pratite korake ovde da biste pronašli u registar. Ako vaš registar ne upravlja vašim DNS zapisima, moraćete da biste pronašli dobavljača usluga DNS hostinga, tako da možete da ažurirate zapisima vašeg domena.

Pronalaženje registra imena domena

  1. Na InterNIC pretraživanje stranice, u polju za Pretragu ko je otkucajte domen. Na primer, contoso.com.

  2. Izaberite opciju Domen, a zatim kliknite na Prosledi.

  3. Na stranici „Ko je ko“ rezultati pretrage locirajte stavku Registar. Ta stavka prikazuje organizaciju koja obezbeđuje uslugu registra za vaš domen.

Pronalaženje dobavljača usluga DNS hostinga

  1. Na InterNIC pretraživanje stranice, u okviru Ko je pretragu otkucajte domen. Na primer, contoso.com.

  2. Izaberite opciju Domen, a zatim kliknite na Prosledi.

  3. Na stranici Rezultati pretrage Whois pronađite prvi unos Server imena.

  4. Kopirajte informacije o serveru imena (NS) koje se pojavljuju iza dvotačke (:) i potom ih nalepite u polje Pretraga na vrhu stranice. Izaberite Server imena, a zatim kliknite na Prosledi.

  5. Na stranici na kojoj su „ko je ko“ Rezultati pretrage pronađite unos Registar. Taj unos prikazuje vašeg dobavljača usluga DNS hostinga, dobavljača DNS koji poseduje server imena za vaš domen.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Kupovina domena iz usluge Office 365

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×