Moja Excel 2007 radna sveska ne može da se koristi kao izvor za uvoz

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Simptomi

Kada pokušate da uvezete informacije iz radnog lista Microsoft Office Excel 2007 , Microsoft Office Outlook 2007 ne uspe da prepozna datoteku.

Uzrok

Podrazumevano, Office Excel 2007 koristi novi format datoteke koji ima oznake tipa datoteke .xlsx, .xlsm ili .xlsb. Office Outlook 2007 ne podržava otvaranje datoteke u ovim formatima datoteka.

Rešenje

Office Outlook 2007 podržava prethodne Excel format datoteke, koji koristi datoteku tipa datoteke .xls. Možete da sačuvate radni list Office Excel 2007 u format datoteke koji koriste prethodna izdanja programa Excel i zatim uvoz podataka iz te datoteke u programu Outlook.

Čuvanje Excel radne sveske u Excel 97-2003 radna sveska (*.xls) formatu

Važno : Ako radnu svesku sačuvate u drugom formatu datoteke Microsoft Office Excel 2007 formatu datoteke, oblikovanje i opcije specifične za Excel 2007 neće biti zadržani. Više informacija potražite u članku Oblikovanje i funkcije koje se ne prenose u konverzijama formata datoteke Excel.

  1. Otvorite radnu svesku koju želite da uvezete u Office Outlook 2007.

  2. Kliknite na dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim postavite pokazivač na strelicu pored dugmeta Sačuvaj kao.

  3. U okviru Ime datoteke upišite novo ime za radnu svesku.

    Savet : Takođe možete da prihvatite predloženo ime.

  4. Na listi Sačuvaj kao tip izaberite stavku Excel 97-2003 radna sveska (*.xls).

  5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×