Mogu li da zaštita lozinkom dokumenta u programu Word Online?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Nažalost, ne Word Online nije moguće šifrovanje dokumenta pomoću lozinke, a ne može da otvori dokumente šifrovane lozinkom.

Međutim, ako imate verziju programa Word za računare, možete da ga koristite da biste zaštita dokumenta lozinkom. Kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste otvorili dokument u verziji programa Word.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u usluzi Word Online

Nakon otvaranja dokumenta u programu Word, pratite uputstva iz članka Zaštita lozinkom dokumentu. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + S da biste sačuvali dokument na originalnu lokaciju. Nakon zatvaranja dokumenta, moraćete da koristite Word program za računare da biste ga ponovo otvorite.

Word Online besprekorno radi sa Office programima za računare. Ako nemate Office, isprobajte ili kupite najnoviju verziju sada.

Savet: Office Web Apps su ažurirani sve vreme sa novim funkcijama. Posetite lokaciju Office Online blog za najnovije vesti i objave.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×