Mogu li da umetnem ime datoteke u podnožje?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Nažalost, ne. Ali ako imate Word program za računare, možete da kliknete otvorite dokument u programu Word i Umetanje imena datoteke u podnožje tamo.

Kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste otvorili dokument u verziji programa Word.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Nakon otvaranja dokumenta u programu Word, Umetanje imena datoteke u podnožje. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + S da biste sačuvali dokument na originalnu lokaciju.

Word Online besprekorno radi sa Office programima za računare. Ako nemate Office, isprobajte ili kupite najnoviju verziju sada.

Savet : Office Online se ažurira sve vreme sa novim funkcijama. Posetite lokaciju Office Online blog za najnovije vesti i objave.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×