Mogu li da umetnem ili promenim vodeni žig?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ne. U programu Word Online možete da vidite vodene žigove koji su već u dokumentu, ali ne možete ih promeniti ili umetnuti nove.

Ako imate Word aplikaciju za računare, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i dodate ili promenite vodeni žig . Kada završite sa radom i sačuvate dokument, on će nastaviti da uskladištite gde ste je otvorili u Word Online. Kada ga ponovo otvorite, videćete Vodeni žigovi u dokument.

Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Najnovije objave, potražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×