Mogu li da umetnem WordArt objekat?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Još ne. Pomoću programa Word Web App možete da vidite WordArt objekat koji je već u dokumentu, ali da biste dodali više WordArt morate da otvorite ili uredite dokument u verziji programa Word.

Ako imate program Word, kliknite na dugme Uredi dokument > Uredi u programu Word, ili koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument u programu Word.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Zatim sledite uputstva u članku Umetanje WordArt objekta.

Kada sačuvate dokument i ponovo je otvorite u programu Word Web App, videćete WordArt objekat koji ste dodali.

Ako nemate Word, sada možete da ga isprobate ili ga kupite u najnovijoj verziji sistema Office.

Savet : Word Web App besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Za najnovije objave, posetite lokaciju Office Web Apps blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×