Mogu li da umetnem PDF datoteku u program Word Web App?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Word Online ne dozvoljava vam da umetnete objekte, kao što su PDF datoteke, u dokument. Međutim, možete da uredite PDF samu u Word Online, što omogućava vam da ažurirate sadržaj u PDF formatu, ili kopiranje i lepljenje sadržaja iz PDF u Word dokument.

Napomena : Kada otvorite PDF datoteku u Word Online, ona se konvertuje u Word dokumentu i možda neće izgledati isto kao originalni dokument. Na primer, prelomi redova i stranica može da se pojavi u različitim mesta. Konvertovanje najbolje funkcioniše sa PDF datotekama koje su uglavnom tekst.

Ako ste vlasnik Word aplikaciju za računare, možete da koristite da biste dodali PDF datoteku. Kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste počeli da koristite aplikaciju za stone računare.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Ako nemate Word aplikaciju za računare, sada možete da probate ili kupite najnoviju verziju sistema Office.

Ispravke čestih se u Word Online. Da biste dobili najnovije vesti o funkcijama, posetite lokaciju Office Online blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×