Mogu li da uklonim ivice sa slike?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Donekle. Sliku možete da vratite da izgleda onako kako je originalno izgledala. Tako uklanjate ivicu, ali takođe opozivate i druge promene koje ste izvršili. Na primer, ako ste promenili veličinu slike, postavljanje početnih vrednosti slike vraća sliku na originalnu veličinu.

  1. Kliknite na sliku da biste je izabrali

  2. Izaberite stavke Oblikovanje > Postavljanje početnih vrednosti slike

Odaberite stavku „Oblikovanje“, a zatim „Postavljanje početnih vrednosti slike“ da biste uklonili sve promene

Važno :  Izbor opcije Postavljanje početnih vrednosti slike uklanja sve promene koje ste izvršili na slici. Ako želite da zadržite ostale promene, koristite Word na računaru da biste uklonili samo ivicu.

Ako nemate Word na radnoj površini aplikaciju, pokušajte ili Kupovina najnoviju verziju sistema Office odmah.

Savet : Neprestano ažuriramo Word Online na osnovu podataka poput vaših. Recite nam kako bismo mogli da poboljšamo ovu funkciju. U dnu Word Online prozora izaberite stavku Pomozite da se unapredi Office.
Komanda „Pomozite da se poboljša Office“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×