Mogu li da sortiram sadržaj tabele?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pomoću programa Word Online možete da dodajete tabele u dokument, ali da biste sortirali sadržaj tabele, dokument treba da otvorite i uredite u verziji programa Word za računare.

Izaberite stavke Uredi dokument > Uredi u programu Word ili stavku Otvori u programu Word.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Zatim pratite uputstva iz članka Sortiranje sadržaja tabele.

Kada sačuvate dokument u verziji programa Word za računare i ponovo ga otvorite u programu Word Online, videćete promene koje ste napravili.

Ako nemate verziju programa Word za računare, sada možete da ga isprobate ili ga kupite u najnovijoj verziji sistema Office.

Savet: Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Najnovije objave, potražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×