Mogu li da pronađem sinonime uz pomoć rečnika sinonima?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ne sa programom Word Online. Za razliku od verzije programa Word za računare, Word Online nema ugrađeni rečnik sinonima za traženje sinonima.

Ako imate Word za računare, izaberite stavke Uredi dokument > Uredi u programu Word ili stavku Otvori u programu Word da biste otvorili dokument.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Zatim pratite uputstva u reči u rečnik sinonima.

Ako nemate Word za računare, sada možete da ga isprobate ili ga kupite u najnovijoj verziji sistema Office.

Savet : Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Za najnovije objave, posetite lokaciju Office Web Apps blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×