Mogu li da promenim veličinu slova izabranog teksta u usluzi Word Online?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ne. Tekst možete ručno da uredite da biste promenili njegovu veličinu, ali Word Online ne može da promeni veličinu slova izabranog teksta klikom na dugme, onako kako to radi aplikacija za računare.

Ako imate Word aplikaciju za računare, kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i tamo promenili veličinu slova teksta .

Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet : Neprestano ažuriramo Word Online na osnovu podataka poput vaših. Recite nam kako bismo mogli da poboljšamo ovu funkciju. U dnu Word Online prozora izaberite stavku Pomozite da se unapredi Office.
Komanda „Pomozite da se poboljša Office“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×