Mogu li da promenim veličinu na slajdove.

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Nije moguće promeniti veličinu slajdova u PowerPoint Online. Podrazumevano, prezentacije koje kreirate u PowerPoint Online su u formatu široki ekran. Međutim, ako imate stoni PowerPoint, kliknite na dugme Otvori u programu PowerPoint i promena veličine slajda da biste široki ekran (16:9), standardni (4:3) ili prilagođene veličine.

Slajdovi veličine širokog ekrana i standardne veličine

Pratite korake iz članka Promena veličine slajdova.

Kada sačuvate prezentaciju u PowerPoint, videćete novu veličinu slajda sledeći put otvorite prezentaciju u PowerPoint Online.

Ako nemate verziju programa PowerPointza računare, sada možete da probate ili kupite najnoviju verziju.

Savet : Neprestano ažuriramo PowerPoint Online na osnovu podataka poput vaših. Recite nam kako bismo mogli da poboljšamo ovu funkciju. U dnu PowerPoint Online prozora izaberite stavku Pomozite da se unapredi Office.
Komanda „Pomozite da se poboljša Office“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×