Mogu li da promenim veličinu kolona teksta na stranici?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ne. U programu Word Online možete videti kolone u stilu biltena u dokumentu, ali ih tamo ne možete kreirati ili im promeniti veličinu.

Možete da dodate i upravljanje kolone teksta u programu Word. Ako imate Word aplikaciju za računare, kliknite na komandu Otvori u programu Word (ili Uredi dokument > Uredi u programu Word), i pratite korake u odeljku Prilagođavanje širine kolona na stranici. Kada završite sa radom i sačuvate dokument, on će nastaviti da biti uskladišten na kojem ste je otvorili u Word Onlinei kada ga ponovo otvorite, videćete novu širine kolona.

Ako nemate Word, možete da ga isprobate ili ga kupite sa najnovijom verzijom sistema Office. Najnovije objave o novim funkcijama u Word Onlinepotražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×