Mogu li da prikažem lenjire u programu Word Web App?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Nažalost ne mogu da prikažem lenjire u Word Online . Da, ali ako imate Word aplikaciju za računare, kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i videli lenjira.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Da biste saznali više, pogledajte članak Prikazivanje ili skrivanje lenjira u programu Word ili Prikazivanje ili skrivanje lenjira u programu Word 2016 za Mac. Ako nemate Word aplikaciju za računare, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet : Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Najnovije objave, potražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×