Mogu li da poravnam znakove za nabrajanje u programu Word Web App?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste kreirali dokument u programu Word klijent za računare, Word Online će očuvati sve ste uradili, uključujući vaše poravnavanje znakova za nabrajanje. Nažalost, dok možete da promenite uvlačenje znakova u znakove za nabrajanje, ne možete da prilagodite poravnavanje na znakove za nabrajanje u Word Online.

Ako već posedujete verziju programa Word za računare, možete da koristite da biste precizno podesili poravnavanje na znakove za nabrajanje. Ako niste, sada možete da probate ili kupite najnoviju verziju sistema Office.

Ispravke čestih se u Word Online. Da biste dobili najnovije objave, posetite lokaciju Office Online blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×