Mogu li da oporavim zaboravljenu lozinku?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kratak odgovor glasi „ne, osim ako niste sačuvali lozinku na nekom mestu gde možete ponovo da je pronađete“. Word ne beleži vaše lozinke.

Teško je saznati najbolje lozinke – tako one čine dokument bezbednijim. Da biste bolje zaštitili dokument, Word ne čuva lozinku tamo gde je možete pronaći – ili gde je mi možemo pronaći.

Napomena: Nezavisni proizvođači nude softver na mreži za koji tvrde da može da preuzme lozinku u programu Word. Ne možemo ih preporučiti i ne garantujemo za rezultate.

Saznajte više o tome kako da kreirate lozinku, promenite lozinkui Uklanjanje lozinke.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×