Mogu li da oblikujem tabelu drugačijim stilom?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kad kreirate tabelu u programu Excel Online, dobićete podrazumevani stil tabele sa naglašenim redovima. To je trenutno jedini dostupan stil tabele u programu Excel Online pa nećete moći da odaberete drugi unapred definisan stil tabele ili unesete bilo kakve izmene u podrazumevano oblikovanje tabele.

Ako imate Excel aplikaciju za računar, možete da otvorite radnu svesku u njoj i primenite drugačije oblikovanje ili odaberete unapred zadati stil tabele.

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i pratite korake iz članka Oblikovanje Excel tabele.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Kada sačuvate radnu svesku i ponovo je otvorite u programu Excel Online, videćete promene stila koje ste napravili.

Ako nemate Excel aplikaciju za računare, možete da probajte. Ili možete da , kupite kada budete spremni da se prebacite.

Da biste saznali o najnovijim ispravkama za Excel Online, posetite Microsoft Excel blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×