Mogu li da kreiram automatski sadržaj u programu Word Web App?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste upoznati sa verzijom programa Word za računare, znate da možete da umetnete sadržaj koji će se automatski ažurirati svaki put kada izvršite promene u naslovima. Word Online već automatski čuva sadržaj u dokumentu, ali još uvek nije obezbeđena mogućnost za njegovo dodavanje.

Umesto toga, ukoliko imate Word program za računare, koristite komandu Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i umetnuli sadržaj.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Kada završite sa radom i sačuvate dokument, on će nastaviti da skladišti sadržaj kada ga otvorite u programu Word Online.

Da biste saznali više, pogledajte članak Kreiranje sadržaja u programu Word 2013 ili Kreiranje sadržaja u programu Word za Mac. Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet : Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Najnovije objave, potražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×