Mogu li da kopiram radni list u drugu radnu svesku?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu Excel Online, opcija za premeštanje ili kopiranje lista nije dostupna kad desnim tasterom miša kliknete na karticu lista, kao što je to u Excel aplikaciji za računare.

na kartici lista nema opcije za kopiranje.

Opcija za kopiranje lista dostupna u Excel aplikaciji za računare

Dakle, ako se pitate da li je moguće kopirati ceo radni list u drugu radnu svesku, odgovor je da, ali uz nekoliko koraka. Možete da kopirate sve podatke u radnom listu i nalepite ih u prazan radni list u drugoj radnoj svesci. Evo kako:

  1. Izaberite sve podatke u radnom listu tako što ćete kliknuti na prvu ćeliju u listu, pritisnuti kombinaciju tastera Ctr+razmaknica, a zatim pritisnuti kombinaciju tastera Shift+razmaknica.

  2. Kopirajte sve podatke na listu tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera Ctrl+C.

  3. Otvorite radnu svesku u koju želite da nalepite podatke i kliknite na znak plus da biste dodali nov prazan radni list.

    Dugme „Dodaj novi list“

  4. Kliknite na prvu ćeliju u novom listu i pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V da biste nalepili podatke.

Korišćenje Excel aplikacije za računare

Ako imate Excel aplikaciju za računare, možete da upotrebite dugme Otvori u programu Excel da biste otvorili radnu svesku i upotrebili opciju kartice lista Premesti ili kopiraj.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i pogledajte odeljak Premeštanje ili kopiranje radnih listova u drugu radnu svesku.

Kad kopirate list, sačuvajte Excel radnu svesku. Kad ponovo otvorite radnu svesku u programu Excel Online, kopirani list biće dostupan.

Za novosti o najnovijim ispravkama za Excel Online posetite Microsoft Excel blog.

Za kompletan paket Office aplikacija i usluga, isprobajte ili kupite na lokaciji Office.com.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×