Mini-grafikon Osama

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U zavisnosti od podataka zasnovanih na mini-grafikoni, promenu osa možete suziti svoje skale i tačnost i Olakšajte poređenja.

Horizontalna osa

Opcija

Opis

Opšte ose

Podrazumevani horizontalne ose. Svaka tačka podataka se crtaju u odnosu na druge tačke podataka koje čine mini-grafikon.

Opšte ose mini-grafikona

Osa sa datumima

Svaka tačka podataka se crtaju u odnosu na datum. Na primer, da biste uporedili zalihama različitih meseci, da izaberete opseg meseci kao osa sa datumima.

Prikaži osu

Prikazuje horizontalnu osu pomoću mini-grafikon da biste bolje vizuelizacija brojevi veći i manji od nule. Ovo je posebno korisno sa mini-grafikoni stil linije.

Prikaži osu mini-grafikone

Prikazivanje podataka zdesna nalevo

Opoziva horizontalne ose.

Mini-grafikon osu sleva nadesno

Vertikalna osa

Možete da podesite minimalne i maksimalne vrednosti za jedan mini-grafikon ili svi mini-grafikoni u grupi.

Opcija

Opis

Automatsko za svaku mini-grafikone

Minimalne i maksimalne vrednosti se razlikuju za svaki mini-grafikon i su zasnovane na podacima koji čini da mini-grafikone. Na primer, ako je opseg podataka o grupi mini-grafikon a1: C4, zatim A1:A4 B1:B4 i C1:C4 svaki ima minimalne i maksimalne vrednosti koje su zasnovane na najviše i najniže brojeve iz tih tri opsega.

Isto je i svi mini-grafikoni

Minimalne i maksimalne vrednosti su iste za sve u mini-grafikona u grupi i zasnivaju se na najniže i najveжe vrednosti u opsegu koji čini toj grupi mini-grafikone. Na primer, ako je opseg podataka za mini-grafikon grupu a1: C4, minimalne i maksimalne vrednosti određuje najmanjih i najvećih brojeva u a1: C4.

Prilagođena

Podešava određeni broj kao minimalno ili maksimalno za grupi mini-grafikone.

Takođe pogledajte

Kreiranje mini-grafikona

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×