Migriranje u SharePoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prilikom planiranja primene Office 365 trebalo bi da procenite koje SharePoint mogućnosti će sprovodi u Office 365 okruženju.

Analiza postojeće SharePoint okruženje

Pre nego što odlučite migracije strategiju bitno je da izvršite analizu trenutnom okruženju. Ova analiza treba da obratite pažnju na te SharePoint radnih opterećenja i sadržaja koje planirate da biste premestili SharePoint Online.

Kao ishod analizu trebalo bi jasno razumevanje na sadržaj i prilagođavanja u lokalnom okruženju.

Zatim treba da kreirate sadržaj i prilagođavanja plan koji obuhvata koji sadržaj i prilagođavanja koja će se prebaciti SharePoint Online i kako će se prebaciti.

Za svaku prilagođavanja ćete morati da odlučite da li želite da obezbedite te funkcionalnosti u SharePoint Online okruženju. Kao u sledećem koraku ćete morati da biste proverili valjanost ako prilagođavanja mogu sprovesti kao pomoću sandbox okruženja rešenja.

Migraciju sadržaja

Da biste pronašli informacije o skladištenju datoteka u SharePoint Online, pogledajte članak Premeštanje dokumenata i datoteka na SharePoint Online lokaciju.

Jedan način da ručno premestite sadržaj u SharePoint Online je tako što ćete povezati SharePoint biblioteke u sistemu SharePoint Workspace. Zatim možete da otpremate sadržaja na SharePoint Workspace i on će automatski sinhronizovati ove datoteke na SharePoint Online. Drugi ručnog pristup jeste da koristite mogućnosti SharePoint da biste otpremili više datoteka. Ovo će vam omogućiti da otpremite grupama od datoteka odjednom.

Napomena : Ako koristite Ručna migracija metoda gorenavedenu, otpremljene datoteke će se pojaviti kao kreiraju od strane korisnika koji ih otpremiti. Takođe Vremenska oznaka datoteke će biti otpremanje vremena i ne originalne vreme kreiranja.

Office 365 obezbeđuje sledeće načine za migraciju više datoteka u SharePoint Online.

Metod migracije

Opis

Microsoft softveru

Koristite Microsoft Fast praćenje usluge za alatke i podršku da biste dobili podatke migriraju u oblaku.

Veze ka SPO migracije API nalaze se u SPO migracije Vodič kroz sadržaj o temi.

SPO migraciju API možete da koristite da biste kreirali zadatak uvoza migraciju da Office 365 i ga u red za kasnije obrade odvojene tajmera.

Windows PowerShell komandi za SPO migracije javne Preview

Koristite Windows PowerShell komandi za SPO migracije javne pregled da biste migrirali sadržaj iz sa lokalnim fileshare ili na lokalnu lokaciju sistema SharePoint Server u Office 365.

Pre nego što odaberete alatka za migraciju za Migriranje SharePoint sadržaj, uverite se da biste potvrdili da je alatka ispunjava zahteve za migraciju i da podržava sve SharePoint predmeta koje želite da migrirate. Pogledajte dokumentaciju alatku nezavisnih proizvođača i procenite korake koje priprema vaše organizacije će morati da primene.

Microsoft partnera i su dostupne za pomoć sa migracijom SharePoint sadržaj na SharePoint Online pomoću alatke nezavisnih proizvođača. Office 365 Marketplace obezbeđuje imena preporučeni primenu partnera koje vam mogu pomoći sa SharePoint sadržaj migracije.

Srodne teme

Usluga Office 365 uvoza

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×