Migracija procenu skeniranje: Pregledača datoteka za rukovanje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Saznajte kako da smanjivanju problemi sa pregledača datoteke rukovanje tokom migracije.

Pregled

Postavke pregledača rukovanje datoteka na Veb aplikacije u sistemu SharePoint utiču na način možete da pregledate određeni tipovi datoteka. Izvor okruženje dozvoljeno da biste promenili ovu postavku iz dosledno Permissive. Dopušta postavka omogućava vam da biste otvorili sve tipove datoteka u pregledaču. Međutim, u okruženju ciljne dosledno postavka se primenjuje i ne može izmeniti. Kao rezultat, možete otkriti da neki tipovi datoteka će se otvoriti u pregledaču objavu migracije. Na primer, *.htm i *.html datoteke u bibliotekama dokumenata neće otvoriti u pregledaču. Korisnici će tražiti da preuzmete datoteke.

Glavni razlog za promenu da je dosledno postavku sigurniji. Postoji potencijalne podizanje privilegija scenarija gde zlonamerni korisnik sa saradnika pristupa lokaciji mogli da kreirate HTML datoteka koja sadrži JavaScript koji se pokreće protiv drugoj kolekciji lokacija koji nemaju dozvole. Zatim imaju korisnika koji imaju dozvole za pregledanje stranica, čime se sa punim privilegijama korisnika izvršava na JavaScript i pristupanje podatke koje zlonamerni korisnik je posle.

Migracije podataka

Podaci će biti migrirati, ali ponašanje sa HTM i HTML datoteke promeniće se otvaraju u pregledaču u upit korisniku da biste preuzeli. Ako imate HTM ili HTML stranice kao cilj na stranici web segmenta za prikaz, kada lokalno, dobićete obaveštenje da preuzmete HTM ili HTML datoteku. Na Veb segment za prikaz stranica prikazuje kao iframe, tako da pozadine zahtev za stranici HTM ili HTML, čime se na odziv za preuzimanje. Niste u mogućnosti da biste preimenovali oznaku tipa datoteke u pregledaču. Međutim, Ako preimenujete datoteke pomoću programa SharePoint Designer, će dobiti upit da biste rešili problem referencu na URL adresu.

Važno : Bilo koje lokacije koji je konfigurisan kao će biti preskočeno „Nema pristupa” (zaključano) u sistemu SharePoint. Da biste videli listu blokiranja lokacije kolekcija vidite zaključan lokacije skeniranje izlaz.

Priprema za migraciju

Obezbeđena izveštaj će sadržati listu svih HTM i HTML datoteka u okruženju. Obratite se vlasnicima lokacija da biste se uverili da su svesni problem. Ako datoteke su potrebni da biste otvorili u pregledaču, preimenujte ih u *.aspx. Otpremanje datoteke ASPX zahteva pristup Designer za kolekciju lokacija, čime se smanjuje otisak rizik osobama koje imaju više dozvole od doprinos. Saradnik može da kreira wiki stranice na neke biblioteke dokumenata koje su tehnički ASPX stranice, međutim, saradnik dozvole će ograniči mogućnost korisnika da biste dodali ili konfigurisanje web segmenata koji bi ponudi unakrsni lokacije izvršavanje skripti sličnosti na ovim stranicama . Na primer, sledeće će doći iz saradnika pokušate da dodate Veb segmente na stranicu ASPX:

  • Veb segment uređivača sadržaja nije dostupan kao opcija.

  • Veb segment uređivača skripte je dostupna, ali će ne dozvoljava korisniku da prosledite ni < skripte > oznakama.

  • Web segment za prikaz stranica ne dozvoljava da biste izmenili postavku URL saradnika. Blokiranje ih iz koja pokazuje korisnik zlonamernog stranicu.

Opcije za preimenovanje oznaku tipa datoteke:

  • Otvorite lokaciju u programu SharePoint Designer i preimenujte datoteku.

  • Programsko preimenujete datoteke pomoću SPFile.MoveTo() putem CSOM.

Nakon migracije

Proverite valjanost da stranica prikazuje kao što je očekivano.

Skeniranje rezultat izveštaja

Sledeća tabela opisuje kolone u izveštaju BrowserFileHandling detail.csv .

Ovaj izveštaj skeniranja sadrži sve *.htm i *.html datoteke koje će biti utiču na pregledaču datoteke rukovanje promena sa Permissive na dosledno.

Kolone

Opis

SiteId

Jedinstveni identifikator kolekcije lokacija ovo odnosi.

SiteURL

URL adresa za kolekciju lokacija ovo odnosi.

SiteOwner

Vlasnika kolekcije lokacija.

SiteAdmins

Lista osoba navedena kao administratori kolekcije lokacija.

SiteSizeInMB

Veličina kolekcije veličinu u megabajtima [MB]

NumOfWebs

Broj Web lokacija koje se nalaze u kolekciji lokacija.

ContentDBName

Ime baze podataka sadržaja hostinga kolekciji lokacija.

ContentDBServerName

SQL Server hostinga bazu podataka sadržaja.

ContentDBSizeInMB

Veličina baze podataka sadržaja hostinga kolekciji lokacija.

LastContentModifiedDate

Datum/vreme u kolekciji lokacija imao sadržaj izmene.

TotalItemCount

Ukupan broj stavki u kolekciji lokacija.

Pregleda

Broj zahteva se prijavili za kolekciju lokacija. Zavisi od podataka iz usluge vođenja evidencije upotrebe. Ako je usluga vođenja evidencije upotrebe onemogućena ovaj red će prikazati N/A.

DistinctUsers

Broj različitih korisnika koji su pristupili kolekciji lokacija. Zavisi od podataka iz usluge vođenja evidencije upotrebe. Ako je usluga vođenja evidencije upotrebe onemogućena ovaj red će prikazati N/A.

DaysOfUsageData

Broj dana uslugu vođenja evidencije upotrebe zadržava podatke. Ovo pruža kontekst za pregleda i DistinctUsers. Na primer, ako je ovo 14 dana, pregleda i DistinctUsers podaci za u poslednjih 14 dana.

Datoteka

URL do datoteke utiču na promenu.

TimeCreated

Datum i vreme kreiranja datoteke.

TimeModified

Datum i vreme izmene datoteke.

ModifiedBy

Korisnik koji je poslednji izmenio datoteku.

ScanID

Jedinstveni identifikator koji se dodeljuju određeni izvršavanja procenu alatke za migraciju SharePoint.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×