Migracija procenu skeniranje: BCS

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Saznajte kako da rešite probleme sa BCS pre migriranja podataka.

Pregled

Usluge poslovnog povezivanja (BCS) je uvedena u sistemu SharePoint 2010 kao napredovanje katalog poslovnih podataka je kreirana za Office SharePoint Server 2007. BCS omogućava SharePoint da biste pristupili podataka iz spoljnih podataka sistema kao što su SAP ERP i CRM, pored drugih aplikacija zasnovanih na podacima koji su prikazani putem usluge Windows Communication Foundation (WCF) ili otvaranje podataka (OData) krajnje tačke.

Migracije podataka

BCS aplikacije se ne migriraju u ciljnoj okruženje. U zavisnosti od tipa podataka pokušavate da pristupite i na lokaciji, možda ćete morati da primene BCS hibridne rešenje.

Važno : Bilo koje lokacije koji je konfigurisan kao će biti preskočeno „Nema pristupa” (zaključano) u sistemu SharePoint. Da biste videli listu blokiranja lokacije kolekcija vidite zaključan lokacije skeniranje izlaz.

Priprema za migraciju

Identifikujte BCS aplikacije raspoređene u izvoru okruženje i odredite ako te aplikacije su potrebne objavu migracije. Ako su, prođite kroz sledeće opcije:

  • Konfigurisanje hibridnog BCS konfiguraciju.

  • Ponudi izvor podataka koji je potreban za pristup Internetu, tako da možete da se povežete sa njim iz sredine ciljne.

Kada odredišne lokacije u rešenje, slanje ažurirane BCS aplikacije u ciljnoj okruženje u bilo kom trenutku tokom migracije za proveru valjanosti faze.

Nakon migracije

Uverite se da vaš rešenja, koja se oslanjaju na BCS aplikacije, funkcija koju ste poslednju raspoređenih BCS aplikacije.

Skeniranje rezultat izveštaja

Sledeća tabela opisuje kolone u izveštaju BCSApplications detail.csv .

Ova datoteka sadrži definicije BCS LobSystem koji su raspoređeni u ciljnoj okruženja i neke informacije će vam pomoći da identifikujete definiciju i kako se koristi za.

Kolona

Opis

Ime

Ime definiciju BCS.

Opis

Opis definiciju BCS.

Prostor za ime

Prostor za ime povezane sa definicijom BCS.

Verzija

Verzija definiciju BCS.

LOBSystemType

Tip sistem koji se koristi u definiciji BCS.

LOBEntities

Lica pronađeni u definiciji BCS.

LOBName

Linija poslovno ime pronađeni u definiciji BCS.

ScanID

Jedinstveni identifikator koji se dodeljuju određeni izvršavanja procenu alatke za migraciju SharePoint.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×