Migracija procenu skeniranja: Tok posla povezanosti 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pregled

Migracija alata je obično možete da migrirate definicije toka posla iz SharePoint izvor u ciljnoj okruženje. Međutim, bilo u toku instance toka posla se ne migriraju. Kao rezultat, u toku tokovi posla su na početnu vrednost se pojavljuju kao da nikada ne su pokrenuti na odredište.

Migracije podataka

Podaci toka posla je podeljen na sledeća dva dela:

  • Definiciju toka posla: Definicija opisuje kompletna proces toka posla, npr tri faze toka posla za odobrenja sa prilagođene usmeravanje pravila za svaku fazu. Ove podatke obično se migrira sa ostatkom podatke kolekcije lokacija i biće dostupna u okruženju cilj.

  • Instance toka posla: Svaki pokrenute instance toka posla definiciju održava stanja u toku tok posla, npr ovaj dokument je u dve faze procesa odobrenja i vam je dodeljen NN. Nažalost, ove informacije mogu da se migrira na novu platformu. Ovaj rezultat će biti gubitak sve pokrenute instance toka posla. Na primer, dokument koji je u dve faze toka posla u okruženju izvora će biti u fazi nula (tok posla nije pokrenut) nakon migracije u ciljnoj okruženje.

Važno : Bilo koje lokacije koji je konfigurisan kao će biti preskočeno „Nema pristupa” (zaključano) u sistemu SharePoint. Da biste videli listu blokiranja lokacije kolekcija vidite zaključan lokacije skeniranje izlaz.

Priprema za migraciju

Da biste izbegli ponovo nepotrebne tok posla pokreće najbolje je da kompletan leta tokova posla pre migracije događaja kada sadržaj se premešta u ciljnoj okruženje.

Nakon migracije

Kada se dovrši migracija ciljne okruženju, korisnici će morati ponovo da pokrenete neki tok posla koji su i dalje u letovima. Ako je tok posla koji se nalaze identitetima, možda će biti potrebno da ponovo objavite tok posla pomoću programa SharePoint Designer.

Skeniranje rezultat izveštaja

WorkflowAssociations2010 detail.csv    ovaj izveštaj skeniranja pruža listu svih 2010 toka posla povezanosti u okruženju zajedno sa koliko pokrenute instance u vreme skeniranje izvršio.

Kolona

Opis

SiteId

Jedinstveni identifikator kolekcije lokacija ovo odnosi.

SiteURL

URL adresa za kolekciju lokacija ovo odnosi.

SiteOwner

Vlasnika kolekcije lokacija.

SiteAdmins

Lista osoba navedena kao administratori kolekcije lokacija.

SiteSizeInMB

Veličina kolekcije veličinu u megabajtima [MB]

NumOfWebs

Broj Web lokacija koje se nalaze u kolekciji lokacija.

ContentDBName

Ime baze podataka sadržaja hostinga kolekciji lokacija.

ContentDBServerName

SQL Server hostinga bazu podataka sadržaja.

ContentDBSizeInMB

Veličina baze podataka sadržaja hostinga kolekciji lokacija.

LastContentModifiedDate

Datum/vreme u kolekciji lokacija imao sadržaj izmene.

TotalItemCount

Ukupan broj stavki u kolekciji lokacija.

Pregleda

Broj zahteva se prijavili za kolekciju lokacija. Zavisi od podataka iz usluge vođenja evidencije upotrebe. Ako je usluga vođenja evidencije upotrebe onemogućena ovaj red će prikazati N/A.

DistinctUsers

Broj različitih korisnika koji su pristupili kolekciji lokacija. Zavisi od podataka iz usluge vođenja evidencije upotrebe. Ako je usluga vođenja evidencije upotrebe onemogućena ovaj red će prikazati N/A.

DaysOfUsageData

Broj dana uslugu vođenja evidencije upotrebe zadržava podatke. Ovo pruža kontekst za pregleda i DistinctUsers. Na primer, ako je ovo 14 dana, pregleda i DistinctUsers podaci za u poslednjih 14 dana.

Opseg

Lista, ContentType ili lokacije. Ovo je nivo toka posla sa kojom se povezuje.

RunningInstances

Broj tokova posla aktivno pokrenuti na taj opseg.

WebURL

URL adresa Veb toka posla sa kojom se povezuje.

ListTitle

Naslov liste tok posla je povezan sa. Ako je opseg lokacije, vrednost će biti N/A.

ListUrl

URL adresa na listu sa povezivanje toka posla.

ContentTypeName

Ime tipa sadržaja ako je opseg ContentType.

IsReusable

Vrednost TRUE ako je tok posla povezivanja objavljena kao toka posla ponovo koristiti.

ReusableScope

Navodi opseg ponovo koristiti toka posla. Moguće ponovo koristiti ili GlobalReusable.

WorkflowName

Ime povezivanje toka posla. Ovo je tekst koji se prikazuje u sistemu SharePoint, prilikom pokretanja toka posla.

WorkflowDescription

Opis povezivanje toka posla.

HasCustomWorkflowActivity

Ima vrednost TRUE ako je tok posla koristi prilagođeni tok posla aktivnosti koje je primenjeno putem potpunu pouzdanost rešenja.

WorkflowReferencedAssemblies

Ime skup povezan sa prilagođenom aktivnošću. Popunjeno ako HasCustomWorkflowActivity ima vrednost True.

SolutionNames

Ime paketa za potpunu pouzdanost rešenje sa prilagođenom aktivnošću je povezan sa. Popunjeno ako HasCustomWorkflowActivity ima vrednost True.

WorkflowPublishedBy

Ime osobe koje objavljuju toka posla.

WorkflowID

Jedinstveni identifikator povezane sa tokom posla.

AddListItemPermissionsExist

Vrednost TRUE ako je tok posla sadrži radnju koja dodaje dozvole za listu. Aktivnost ugrađuje korisnika identitetu i možda ne funkcionišu nakon migracije bez ručno ponovno objavljivanje toka posla.

RemoveListItemPermissionsExists

Vrednost TRUE ako je tok posla sadrži radnje ne mogu da promenim dozvole za listu. Aktivnost ugrađuje korisnika identitetu i možda ne funkcionišu nakon migracije bez ručno ponovno objavljivanje toka posla.

ReplaceListItemPermissionsExists

Vrednost TRUE ako je tok posla sadrži radnju koja zamenjuje dozvole za listu. Aktivnost ugrađuje korisnika identitetu i možda ne funkcionišu nakon migracije bez ručno ponovno objavljivanje toka posla.

EmailActivityExists

Vrednost TRUE ako je tok posla sadrži radnje koje šalje e-pošte. Aktivnost ugrađuje korisnika identitetu i možda ne funkcionišu nakon migracije bez ručno ponovno objavljivanje toka posla.

ImpersonationExists

Vrednost TRUE ako je tok posla sadrži radnje koje impersonates nalog da biste izvršili radnju. Aktivnost ugrađuje korisnika identitetu i možda ne funkcionišu nakon migracije bez ručno ponovno objavljivanje toka posla.

RulesFileExists

Ima vrednost TRUE ako je tok posla sadrži pravila uslovnog koje sadrže identitetima. Aktivnost ugrađuje korisnika identitetu i možda ne funkcionišu nakon migracije bez ručno ponovno objavljivanje toka posla.

ContentAppovalExists

Vrednost TRUE ako je tok posla sadrži odobrenje sadržaja aktivnosti. Aktivnost ugrađuje korisnika identitetu i možda ne funkcionišu nakon migracije bez ručno ponovno objavljivanje toka posla.

WorkflowFileCheckedOut

Ako je potvrđen izbor workflow datoteka se će ne migriraju, kao što je očekivano.

ScanID

Jedinstveni identifikator koji se dodeljuju određeni izvršavanja procenu alatke za migraciju SharePoint.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×