Migracija procenu skeniranja: Povezanosti toka posla 2013

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Saznajte kako da rešite probleme sa tim da se jave sa toka posla 2013 povezanosti tokom migracije.

Pregled

Kada sadržaj se migrira iz SharePoint okruženje izvor u novom okruženju ciljne postoje dva tipa tokova posla koji može biti uključene u zavisnosti od njihovo korišćenje u trenutnom farme.

Tokovi posla koje su kreirane pomoću usluge toka posla koji je dostupan u sistemu SharePoint 2010 i se i dalje koriste na izvor okruženju će biti migrira na novu farmu i će nastaviti da funkcioniše kao što je očekivano.

SharePoint farme izvor možete da pokrenete tok posla 2013 pomoću verzije za upravljača toka posla. Kao rezultat, kada se premesti sadržaj iz izvora okruženja ciljne okruženju, postoji proces da migrirate toka posla 2013 Azure instancu toka posla menadžera.

Migracije podataka

Podaci toka posla je podeljen na dva dela:

  • Definiciju toka posla:    Definicija opisuje kompletna proces toka posla, npr tri faze toka posla za odobrenja sa prilagođene usmeravanje pravila za svaku fazu. Ove podatke u O365 i ćete migrirati sa ostatkom O365 podatke i biće dostupna u okruženju cilj.

  • Instance toka posla:    Svake pokrenute instance toka posla definiciju održava stanje toka posla, primer ovaj dokument je u dve faze procesa odobrenja i vam je dodeljen NN. Ovaj podaci se nalaze u Azure Menadžer toka posla. Nažalost, Azure tima nema tehnologije za Migriranje podataka Menadžera za tok posla iz trenutnog izvora okruženja na Azure instance. Ovaj rezultat će biti gubitak sve pokrenute instance toka posla. Na primer, dokument koji je u dve faze toka posla u okruženju izvora će biti nazad na bini nula (tok posla nije pokrenut) nakon migracije u ciljnoj okruženje.

Važno : Bilo koje lokacije koji je konfigurisan kao će biti preskočeno „Nema pristupa” (zaključano) u sistemu SharePoint. Da biste videli listu blokiranja lokacije kolekcija vidite zaključan lokacije skeniranje izlaz.

Priprema za migraciju

Da biste izbegli ponovo nepotrebne tok posla pokreće najbolje je da kompletan leta tokova posla pre migracije događaja kada sadržaj se premešta u ciljnoj okruženje. Ako je ta funkcija koriste u izvoru okruženju danas da primate listu pokrenute instance tokova posla pre migracije događaja, tako da možete da komunicirate ovaj status vaše vlasnicima lokacija.

Nakon migracije

Kada se dovrši migracija, svi korisnici će morati da ponovo pokrenete neki tok posla koji su i dalje u letovima. U nekim pravu, možda će biti potrebno da ponovo kreirate tok posla ako se alata ne može da ga migraciju.

Skeniranje rezultat izveštaja

WorkflowAssociations2013 detail.csv    skeniranje sadrži ovaj izveštaj izvora definicije toka posla i gde su oni povezani na lokaciji. Tok posla definicija dolaze migracije pa to daje neke uvid u tok posla otisak u farmi.

Kolona

Opis

SiteId

Jedinstveni identifikator kolekcije lokacija ovo odnosi.

SiteURL

URL adresa za kolekciju lokacija ovo odnosi.

SiteOwner

Vlasnika kolekcije lokacija.

SiteAdmins

Lista osoba navedena kao administratori kolekcije lokacija.

SiteSizeInMB

Veličina kolekcije veličinu u megabajtima [MB]

NumOfWebs

Broj Web lokacija koje se nalaze u kolekciji lokacija.

ContentDBName

Ime baze podataka sadržaja hostinga kolekciji lokacija.

ContentDBServerName

SQL Server hostinga bazu podataka sadržaja.

ContentDBSizeInMB

Veličina baze podataka sadržaja hostinga kolekciji lokacija.

LastContentModifiedDate

Datum/vreme u kolekciji lokacija imao sadržaj izmene.

TotalItemCount

Ukupan broj stavki u kolekciji lokacija.

Pregleda

Broj zahteva se prijavili za kolekciju lokacija. Zavisi od podataka iz usluge vođenja evidencije upotrebe. Ako je usluga vođenja evidencije upotrebe onemogućena ovaj red će prikazati N/A.

DistinctUsers

Broj različitih korisnika koji su pristupili kolekciji lokacija. Zavisi od podataka iz usluge vođenja evidencije upotrebe. Ako je usluga vođenja evidencije upotrebe onemogućena ovaj red će prikazati N/A.

DaysOfUsageData

Broj dana uslugu vođenja evidencije upotrebe zadržava podatke. Ovo pruža kontekst za pregleda i DistinctUsers. Na primer, ako je ovo 14 dana, pregleda i DistinctUsers podaci za u poslednjih 14 dana.

Opseg

Lista ili lokacija. Ovo je tok posla će se pokretati na željeni nivo. To bi trebalo da pomognu vlasnik lokacije pronađite definicije ovo odnosi toka posla.

RunningInstances

Broj pokrenute instance povezana sa ovom povezivanje toka posla.

WebUrl

URL adresa za podlokaciju.

ListTitle

Ako je tok posla je povezan sa listom, ovo će prikazati naslov na toj listi.

ListUrl

Ako je tok posla je povezan sa listom, ovo će prikazati URL adresu osnovne liste.

IsReusable

Tačno/netačno. Identifikuje koji tok posla su objavljeni kao ponovo koristiti tokove posla.

WorkflowAssociationName

Ime dato povezivanje toka posla za prikaz.

WorkflowDescription

Opis dato povezivanje toka posla.

WorkflowPublishedBy

Identitet nalog koji se koristi za objavljivanje toka posla.

WorkflowAssociationID

Jedinstveni identifikator za povezivanje toka posla.

EmailActivityExists

Vrednost TRUE ako postoje aktivnosti e-pošte koji se nalaze u tok posla. Možda će biti potrebno da popravi identitetima u objavi migraciju aktivnosti e-pošte.

ConditionalRuleExists

Vrednost TRUE ako su pravila uslovnog koje se nalaze u toku posla. Možda će biti potrebno da popravi identitetima u migraciji objavi pravila uslovnog.

WorkflowFileCheckedOut

Vrednost TRUE ako su odjavljene datoteke toka posla. Odjavljivanje datoteka će ne migriraju.

ScanID

Jedinstveni identifikator koji se dodeljuju određeni izvršavanja procenu alatke za migraciju SharePoint.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×