Microsoft zaduženja pregled administracije u usluzi Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Šta je to Microsoft zaduženja Preview i kako to funkcioniše?

Microsoft zaduženja Preview je jednostavan i pametna zaduženja listu aplikacija koja omogućava korisnicima da pratite i obratite pažnju na stvari koje treba da se uradi. Pregled zaduženja Microsoft koristi Outlook zadaci API za bezbedno sinhronizaciju i skladišti zaduženja, tako da klijenti mogu opustena da njegove živi u usluzi Exchange i integriše sa Outlook zadataka u polje. Sa izvorne podrške za organizaciju naloge u zakupcima sa Azure Active Directory, Microsoft zaduženja Preview aplikacija podržava bezbedno prijavljivanje situacije kao što je potvrda identiteta sa dva faktora i prekidača u O365 centru administracije za dozvoljavanje ili dozvoljava njihovo menjanje organizacije pristup Microsoft zaduženja Preview aplikacije.

Upotreba Microsoft zaduženja Preview aplikacija sa poslovni nalog podleže nekoliko uslova, uključujući pregled rečeno, licenciranje, željene postavke organizacije i preduslove. Ispod, pronaći ćete informacije o svakom od tih uslova i šta činiti treba da aplikacije obezbedi vi ili korisnici koji podržavaju uz grešku u vezi sa njima.

Microsoft zaduženja Preview trenutno nije dostupno za korisnike sa važeći licenci za Business Essentials, Business Premium, Enterprise E1, Enterprise E3 i Enterprise E5. Imajte na umu ovo izdanje ne trenutno uključuje obrazovne organizacije ni zakupcima na kralj/nezavisno oblaka kao što je Office 365 DE. Ako korisnici bez licence za bilo koju od ovih programskih paketa Office prijavite u Microsoft zaduženja Preview, će dobiti grešku koja objašnjava ovaj zahtev i odjaviti aplikacija. U budućnosti možemo će podržati korisničkom nivou posebno licenciranja za Microsoft To-Do licence.

Microsoft zaduženja Preview je napravljena dostupni za klijente „isključivanje--podrazumevano”. To znači da administratori morate izričito saglasnosti za korišćenje za preview aplikacije, koristite preklopnik na opciju u odeljku „Microsoft zaduženja Preview” na straniciusluge i programski dodaci” O365 administratorskih postavki. Dok se zakupac administratori preokrenete ovaj prekidač za svoje organizacije, korisnici će primiti grešku koja objašnjava ovaj zahtev tokom prijavljivanja i bićete odjavljeni aplikacija.

Microsoft zaduženja Preview trenutno koristi Outlook zadaci API u sistemu Exchange na mreži za bezbedno sinhronizaciju i uskladištite korisnika zaduženja. Kao takve, korisnici u usluzi Office 365 će morati važeći Exchange Online poštanske sandučiće za Microsoft To-Do ispravno funkcionisao. Podržani planovi uključuju: Exchange Essentials, Exchange Online terminal, Exchange Online Plan 1, Exchange Online (Plan 1), Exchange (Plan 2), Exchange Online (P1) i Exchange Online POP. Lokalne instalacije sistema Exchange Server neće raditi sa Microsoft To-Do. 

Ako korisnici prijavljivanje na Microsoft zaduženja Preview aplikacije nemaju licence za Exchange Online, ćete primiti poruku o grešci koja objašnjava ovaj zahtev i odjaviti aplikacija. Rade za podršku u budućnosti nalozi bez Exchange Online, ali vremenske ose na ovo samo još uvek nemate.

Pronalaženje pomoći

Ako ste administrator za organizaciju, možete dobiti pomoć na Office 365 kontakt za podršku preduzeća – pomoć za administratore za.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×