Microsoft menja zahteve operativnog sistema ( OS ) za Office 2019 za Mac i Office 365 za Mac

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da bi vam pružila najbolje iskustvo, Office za Mac je promena za podršku Apple-tri najnovije verzije macOS. Uz izdanje macOS 10.14 Mohave, Office 365 za Mac i 2019 Office za Mac će podržati macOS 10.14 10.13 i 10.12. Premeštanje unapred, kao nove glavne verzije macOS su obično dostupni, Microsoft će otpustite podrška za stariju verziju i podržavaju najnovije i prethodne dve verzije macOS. Na primer, kada je sledeća glavna verzija macOS Office za Mac će podržati najnovija verzija, kao i 10.14 i 10.13 dok macOS 10.12 bi neće biti podržano.

Šta ako ne ažurirate macOS podržanu verziju?

Ako ste na nepodržanoj verziji programa macOS, vaša Office aplikacija će i dalje funkcionisati, ali više nećete dobijati sve ispravke, uključujući i bezbednosne ispravke. Na primer, ako ste na macOS 10.12, ali kasnije ne ažurirate Vaš macOS na podržanu verziju, kada macOS 10.12 više nije podržan, nećete primiti ispravke bilo koje vrste.Kako se nove glavne verzije macOS objavljuju, starije verzije gube podršku, i preporučujemo da nastavite da ažurirate Vaš macOS podržanu verziju kako bi dobili važeću podršku kao što su bezbednosne ispravke, kao i nove funkcije (ako ste pretplatnik Office 365 za Mac). Ovo se primenjuje i za Office 365 for Mac i Office 2019 Mac korisnike.

Šta je sa Office 2016 for Mac?

Ako imate jednokratnu kupovinu sistema Office 2016 za Mac ili imate Office 365 za Mac i koristite Office 2016 za Mac napravljen na macOS 10.11 ili 10.10, vaši sistemski zahtevi za Office se neće promeniti.

Takođe pogledajte

Nadogradite vaš macOS kako biste imali pristup novom Office 365 za Mac funkcije

Podrška za Microsoft Office za macOS 10.14 Mohave

Sistemski zahtevi za Office

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×