Microsoft Učionicom Preview funkcije se kreću Microsoft Teams

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pri kraju školske godine, možemo će se povući Microsoft Učionicom Preview. Neke funkcije programa Microsoft Učionicom pregleda će se razvijaju da postane deo Microsoft Teams u sistemu Office 365 za obrazovanje.

Timovima će ugrađena učionicom funkcionalnost (uskoro). Ovo utiče na ako školu ili distrikt već koristi Microsoft Učionicom Preview. Klase podataka se ne prenose automatski iz Microsoft Classroom u Microsoft Teams, ali sve Učionicom podataka će nastaviti da se može pristupiti putem Office 365 grupama osim zadatak ocene.

Detalje o datumima, sadržaja čuvanja i prelaz sa Učionicom timovima sve deljene ovde.

Kada podrške za Microsoft Učionicom Preview završi?

Microsoft Učionicom pregleda će biti podržane do kraja školske godine. Nakon ove datume, neće moći da biste kreirali novi klase:

 • 31 jul 2017 u Severna hemisfera

 • Januar 31, 2018 u Juћna hemisfera

Kao novi klijent, možete da na Microsoft Učionicom Preview?

Od 2 maj 2017, početak korišćenja nije dostupan za preliminarnu verziju Microsoft Učionicom.

Šta će se dogoditi moj sadržaj klase i gde mogu da pronađem to?

Klasa sadržaja se ne prenose automatski iz Microsoft Classroom u Microsoft Teams, ali sve podatke se može pristupiti i će nastaviti da žive u Office 365 grupama osim zadatak ocene.

Datoteke i dodela resursa

Klasa datoteka će biti dostupni kao deljenih datoteka Office 365 grupe iz sistema SharePoint. Dodela resursa će nastaviti da bude podržana u razredu SharePoint lokacije. Koristite „Kopiraj u”, nastavnicima da kopirate datoteke i fascikle direktno iz klase SharePoint OneDrive for Business.

Kalendar

Klasa kalendar će biti dostupni kao Office 365 grupe kalendara iz programa Outlook.

Beležnica za razred

Beležnicu za razred se može pristupiti iz Office 365 grupe SharePoint lokaciju.

Koristite funkciju „Distribucija sadržaja biblioteke” za OneNote da biste kopirali sadržaj iz jedne beležnice za razred u novu beležnicu za razred na početku sledeće školske godine: Distribucija biblioteka sadržaja u beležnicu za razred programskog dodatka.

Klase

Časovi će nastaviti da budu dostupni kao Office 365 grupu, tako da nastavnici, administratori i učenici mogu da pristupe svojim podacima (datoteke u vezi sa zadatke, Beležnica za razred) kroz rešenja kao što je Microsoft Outlook ili SharePoint Online.

Dodela ocene

Zadatak podataka će neće biti dostupne kada Microsoft Učionicom Preview zatvorite datume. Ako pristup ovim podacima je neophodna posle datume, pogledajte izvoz klase ocene u Excel prethodnih na kraju školske godine.

Časovi kreirane od Učionicom i sinhronizovanje podataka škola će se pojaviti u timovima.

Klase koji su kreirani u programu Microsoft Učionicom pregled putem sinhronizacije školu podataka (SDS) biće neće preneti unapred u nova učionicom iskustva za Microsoft Teams u sistemu Office 365 za obrazovanje. Školama koristite SDS svaki semestar da biste kreirali novi časove i spiskovima, ovo je u skladu sa prethodne ponašanje.

Ako Microsoft Učionicom Preview nije dostupna, šta mogu da koristim umesto toga?

Ovog leta, nova učionicom iskustva će biti spremni i dostupne za Microsoft Teams u usluzi Office 365 za obrazovanje. Preporučujemo da počnete da koristite Microsoft Teams danas, tako da se može da upoznate sa njom pre nego što podrška za Microsoft Učionicom Preview završi.

Je Microsoft Teams već dostupna za Office 365 za obrazovanje korisnike? Kako da nabavim?

IT administratori mogu uključite timovima sada, a ona će već se podrazumevano uključena ako imate akademski radnik ili osoblje licence u Office 365 za obrazovanje.

Kako da saznam o korišćenju Microsoft Teams?

Da li ste za edukator, IT administrator ili školi vodilja, Saznajte više o Microsoft timovima na osnovu vaše potrebe.

Šta mogu da pokrenem sada radi u programu Microsoft Teams?

Prvi koraci Vodič za povezane iznad pruža neke sjajne scenariji za korišćenje Microsoft Teams unutar vaše organizacije. Pored toga, akademsko osoblje i osoblje možete početi da koristite Microsoft Teams kao njihov čvorište za timski rad i saradnja zasnovana na projektu. Neke slučajeve uključuju pomoću timovima da:

 • Ostanite povezani sa grupu ili razgovori 1:1

 • Saradnja na sektor celo inicijative

 • Deljenje plan predavanja i govore o najboljim praksama za predstojeće jedinice u nastavni plan

 • Planiranje i organizovanje događaja iz škole

 • Zakačite postojeće beležnice za razred kao Veb lokacija „kartice” u tim tako poslovni možete nastaviti bez prekida (pogledajte Vodič za edukator više uputstava).

Sinhronizovanje podataka škola i dalje podržavaju nova učionicom iskustva u Microsoft Teams?

Da, kad nova iskustva učionicom postaju dostupni u timovima, škola podataka sinhronizaciju počeće kreiranja nove klase za Microsoft Teams. SDS će nastaviti da sinhronizujete postojeću Microsoft Učionicom Preview časove tokom vaše tekuće školske godine (31 jul 2017 za Severna hemisfera i 31 januar 2018 za Juћna hemisfera).

Ova verzija programa Microsoft Teams se razlikuje od onog u sistemu Office 365 Business?

Trenutno nema razlika između timova u Office 365 Business i Education planova, ali uz izdanje učionicom iskustva, obrazovanje klijenti će imati dodatne tima opcije kao naznačen ispod. Nema dodatnog posla je potreban korisnika da se nova učionicom iskustva – oni će automatski biti uključene.

Koje opcije će da imam da biste kreirali timovima u Microsoft Teams i će to biti drugačiji za obrazovanje klijenti?

Možete da započnete kreiranje standardne timovima danas u Microsoft Teams.

 • Standardne timovima: Tim za zajednički rad na zasnovano na projektu ili zasnovane na tim aktivnosti, kao što su organizovanje nakon školu studentske grupe možete kreirati bilo koju kombinaciju školu osoblja i studente. Školama možete da ostvarite integracija sa uslugama Office 365 za koordiniranje događaja i pratite tima datoteka direktno u aplikaciji. Pošto svaki tim podržava Office 365 grupama, školama možete čak i da proširite svoje razgovore svojim ostvarite zajednicama kroz Yammer ili Outlook.

Početak ovog leta, nastavnicima će moći da kreiranje digitalnog učionice i povežete u profesionalni učenje zajednica komunicirate školu osoblje iz jedne utisak pri radu u sistemu Office 365 za obrazovanje.

 • Klasa timovima: Kao što je Microsoft Učionicom Preview, nastavnici imati pristup dodeljene, datoteke, razgovore i Beležnica za razred na jedan razmak. IT administratori takođe možete da odaberete aplikacije da biste omogućili unutar Microsoft Teams kao što su platno, busuu, Flipgrid i Kahoot!

 • PLC timovima: Nastavnici mogu da se povežu redovno sa sastavljena i nastavite sopstveni razvoj kroz profesionalni učenje zajednice (PLC) u timovima. Obrazac PLC timovima kamata oblasti, ocenu nivoa, ili preko teme. Novi nastavnici mogu biti dodati u bilo kom trenutku i članovima tima da delite datoteke i sarađujete na kanali, čak i kada nisu u školi.

 • Osoblju timovima: Osoblje timovima dozvoli školu administratori i nastavnika za jednostavno deljenje informacija i zajednički rad na celo školske inicijative. Sa beležnice za osoblje, osoblja mogu da objavljuju školu smernice za ceo tim za pristup ili kreiranje pojedinačnih usavršavanje planove.

Koje su razlike između ova tima?

 • Klasa timovima: Nastavnici su tima vlasnici i studenti su članovi tima. Nastavnici mogu Dodavanje i uklanjanje članova, deljenje datoteka i odaberite koliko i ko može da objavite u tim. Nastavnici kontrolisanje razgovore i možete privremeno da isključite studente ili komentare. Klasa timovima integrisana sa u OneNote Beležnica za razred koje možete podesiti u okviru klase i koristi za dodatna uputstva. Nastavnici koristite aplikaciju dodeljene da dodeljujete, praćenje i pregledajte rad. Studenti prikaz, otvorite i uključite u njihove dodeljene pomoću dodeljene aplikacije.

 • PLC timovima: Sve nastavnicima deljenje vlasnik tima i dozvole za članove tima Professional učenja grupa zajednice i možete da dodate nove članove, datoteke ili objavljene poruke u razgovorima karticu nastavnicima da sarađujete zajedno u integrisane OneNote beležnicu uključenim u svakom PLC tima.

 • Osoblju timovima: Rukovodioci osoblja su vlasnici tima i dodavanje ili uklanjanje članova osoblja od tima. Osoblje timovima integrisana sa OneNote beležnicu za osoblje koje možete podesiti u okviru tima i koristiti za administrativne zadatke.

 • Standardne timovima: Bilo koju kombinaciju studente ili školi osoblje može da napravi standardne tim. Vlasnici tima Dodavanje i uklanjanje članova. Bilo koji član objaviti datoteke ili dodajte poruke u toku razgovori.

Se razlikuje od PLC grupe u Office 365 Education PLC tima?

U programu Microsoft Teams sastanka kalendare, datoteke i OneNote sve izvode na isto iskustvo aplikacije. Microsoft Teams takođe dodaje trenutnih poruka u razgovoru tokova i ćaskanje funkcije. Evo kako PLC grupe zadaci u programu Microsoft Teams:

 • Prijemno PLC grupe: Vaša grupa će komunikaciju putem razgovore karticu kreiranje kanala u tim da biste dodali nove teme da se fokusirate na.

 • Kalendar: Korišćenje sastanaka za raspoređivanje deljeni kalendar. Možete da video ili audio poziv sa sastanka ili razgovora niti.

 • Biblioteke dokumenata: Skladištenje i rad sa deljenim datotekama na kartici "datoteka" u bilo kom kanala.

 • OneNote beležnice: Otvaranje aplikacije Microsoft timovima.

 • Planer: Dodajte produktivnost i obrazovne aplikacije, veza i još mnogo toga pomoću funkcije "Dodaj karticu" u programu Microsoft Teams.

Koje su razlike u korišćenju OneNote Beležnica za razred između aplikacije?

OneNote beležnicu za razred

Preuzimanje beležnice za razred programski dodatak da biste koristili najvećem opseg za beležnicu za razred funkcije za učenje. U odeljku beležnice za upravljanje vam omogućava da:

 • Uređivanje odeljke beležnice

 • Kopiranje veze do beležnice

 • Kreiranje grupe samo za nastavnika odeljaka

 • Zaključavanje prostor za saradnju

 • Kreiranje malu grupu dozvola u prostor za saradnju

 • Generisanje nadređene i guardian veze

OneNote beležnicu za razred u Microsoft timovima

Kreiranje OneNote beležnice za razred koje povlači iz vaše časova tima. Koristite bez napuštanja aplikacije ili otvorite u programu OneNote da biste pristupili više učenja funkcija. Svaki kanal izvršite pravi odeljka u prostor za saradnju beležnicu za razred. U odeljku postavke biće dostupan kasnije ovog leta i će vam omogućiti da:

 • Uređivanje odeljke beležnice

 • Kopiranje veze do beležnice

 • Kreiranje grupe samo za nastavnika odeljaka

 • Zaključavanje prostor za saradnju

 • Trenutno, možete da Upravljanje beležnicu postavke u čarobnjaku za razred beležnicu. Napomena: Ponekad beležnice kreirane u programu Microsoft Teams potrebno malo vremena da se pojave u Veb aplikaciji. Ako beležnicu nije se pojavila nakon čeka se na dan, recite nam.

OneNote beležnicu za razred u Microsoft Učionicom Preview

Kreiranje OneNote beležnice za razred koje povlači iz vaše časova. Izbor Beležnica za razred otvara OneNote u novu karticu otvori u programu OneNote za računare da biste pristupili više učenja funkcija. Koristite Upravljanje beležnice u čarobnjaku za beležnicu za razred da biste podesili sve dostupne postavke.

Da li su Microsoft Teams bezbedni će se koristiti u školi okruženju?

IT administratori i tima vlasnici upravljanje tipovima interakcije i sadržaja korisnici mogu da dele, uključujući kontrole za vizuelno sadržaj kao što su emotikoni GIF i mimike koje već postoje danas. Sa nova učionicom iskustva u Microsoft Teams, možemo će dodavati više kontrole za IT administratori i nastavnika, uključujući mogućnost da onemogućite i omogućite da ćaskate, Izbriši neprikladnog ili uvredljivog objavljene poruke koje su studenti, privremeno isključite student i još mnogo toga.

Bili studente, nastavnike i osoblje vezi u razvoju ovaj proizvod?

Da, nekoliko škola i okruga učestvovali da testirate nove funkcije učionicom za tima u sistemu Office 365 za obrazovanje. Smo da radite sa kupcima da biste se uverili da nam izlaganje alatke koje su vam potrebne za kreiranje više saradnju učenja iskustva za njihove škole.

Šta će ostati isto u razredu iskustvo za timovima?

Timovima integriše mnoge od iste iskustva iz Microsoft Classroom u jedan razmak. U okviru tima, imate kartice za razgovore, datoteke, Beležnica za razred i zadacima. Da biste saznali više, posetite Zadovoljavaju timovima Microsoft vodič ili poređenje Microsoft Učionicom Preview i Microsoft Teams funkcija funkcija.

Saznajte više

Saznajte kako da upravljate licencama kroz Office 365 centar administracije i uključite timovima danas.

Upoznajte Microsoft tima u sistemu Office 365 za obrazovanje

Moderni učionicom saradnja uz Office 365 za obrazovanje

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×