Microsoft Office je identifikovao potencijalne zabrinutosti bezbednosti

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Office InfoPath prikazuje se sledeća poruka kada obrazac pokuša da se poveže sa mrežne lokacije ili URL adresu koja se razlikuje od lokaciju na kojoj ste otvorili obrazac. Da biste poslali ili da preuzmete podatke, obrazac morate povezati mrežnu lokaciju ili URL adresu koja je navedena u ovoj poruci.

Ako znate da mrežnu lokaciju ili URL koji obrazac pokušava da se poveže sa bezbednoj lokaciji i da ste ga otvorili obrazac sa bezbednoj lokaciji, kliknite na dugme da. Primer bezbednoj lokaciji je mrežnu lokaciju ili URL adresu na intranetu preduzeća.

Ako niste upoznati sa mrežne lokacije ili URL adresu, zatražite od osobe ili grupe koje je primenjen na obrazac ako lokacije koja je navedena u ovoj poruci je bezbedan.

Ako ne možete da utvrdite da li mrežnu lokaciju ili URL adresa je bezbedan, kliknite na dugme ne. Ako kliknete na ne, nećete moći da popunite ovaj obrazac. Reci osoba ili grupa koji je primenjen ovaj obrazac koji je ne popunite obrazac jer vam ne može da potvrdi da mrežnu lokaciju ili URL adresu koja je navedena u ovoj poruci je bezbedan.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×