Microsoft Forms i Excel radne sveske

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Forms, možete lako prikazati sve odgovor podatke za obrazac ili test u Microsoft Excel. Excel radne sveske sa podacima odgovor će biti preuzeta na radnoj površini ili uskladišteni u OneDrive, u zavisnosti od početnu tačku obrazac ili test.

Gde je moja Excel radne sveske skladište?

Zavisi. Koliko je početnu tačku kada ste kreirali obrazac?

Ako ste kreirali obrazac sa obrascima na Vebu, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici odgovore ), na van mreže, samostalne radne sveske će biti preuzeta na Excel radne površine. Možete da sačuvate ovu radnu svesku na bilo koju lokaciju. Svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel, biće vam novu radnu svesku koja sadrži najnovije podatke.

Napomena: Sve promene – kao što su beleške, formula i funkcija - napravljene u radnoj svesci ostaju samo u toj radnoj svesci.

Ako ste kreirali obrazac u programu OneDrive for Business, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici odgovore ), Excel Online će se otvoriti sa radnom sveskom automatski se čuvaju u usluzi OneDrive for Business. Odgovor podataka – kao što su beleške, formula i funkcija - sinhronizuje sa radnom sveskom i videćete najnovije ispravke za svaki put kada kliknite na dugme Otvori u programu Excel ili ponovo otvorite radnu svesku.

Ako ste kreirali obrazac u programu Excel Online, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici odgovore ), Excel Online će se otvoriti sa radnom sveskom automatski se čuvaju u usluzi OneDrive for Business. Odgovor podataka – kao što su beleške, formula i funkcija - sinhronizuje sa radnom sveskom i videćete najnovije ispravke za svaki put kada kliknite na dugme Otvori u programu Excel ili ponovo otvorite radnu svesku.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da vas čujemo! U gornjem desnom uglu prozora Microsoft Forms izaberite stavke Još opcija (...) > Povratne informacije. Takođe možete da posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Kreiranje obrasca pomoću Microsoft obrazaca

Kreiranje test pomoću Microsoft obrazaca

Proverite rezultate obrasca

Proverite rezultate test

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×