Menjanje podrazumevanih predložaka

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Funkcija opisana u ovoj temi pomoći je dostupna samo ako su neki od sledećih verzija sistema Office SharePoint Server 2007 i Microsoft Office Enterprise 2007 instalirane: kineski (tradicionalni), kineski (pojednostavljeni), japanskom ili korejskom.

  1. Izaberite karticu Radnje lokacije na gornjoj desnoj strani stranici lokacije na kojoj je instaliran odobravanje grupa. Ako na karticu nije prikazan, uverite se da ste prijavljeni kao administrator.

  2. Izaberite stavku Postavke lokacije da biste otišli na stranicu "Postavke lokacije". Možda ćete morati da ponovo kliknite na dugme Postavke lokacije i Izmeni sve postavke lokacije prema predložaka applie lokacijama.

  3. U okviru Grupe odobrenje administracije, kliknite na dugme predloške da biste otišli na stranicu Obrasci za odobravanje grupe . Prikazuje se lista trenutno koristite predloške.

  4. Kliknite na predložak da biste izmenili da biste otišli na stranicu " Promena postavki predloška ".

  5. U oblasti Predložak dokumenta , kliknite na vezu Uredi predložak . Predložak se otvara u odgovarajućem programu.

  6. U programu za uređivanje sadržaja po potrebi. Dodavanje ili brisanje potpis onako kako želite. Da biste dodali red za potpis, kreirajte ili kopirajte postojeći potpis u željeni položaj. Kopiranja postojeće redove za potpis vam pomaže u kreiranju doslednog veličine za potpis. Da biste kreirali potpis za cosigners u scenariju kooperativno/CoApproval, kliknite desnim tasterom miša na red za potpis, a zatim izaberite stavku Podešavanje parametara za potpis. Unesite * u predloženi potpisnik e-adresu. Pored toga, ako je potrebno, izmenite druge postavke u dijalogu Podešavanje parametara za potpis .

  7. Sačuvajte predložak dokumenta.

  8. Izađite iz programa.

  9. Kliknite na dugme u redu .

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×