Menjanje podrazumevanih predložaka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcija opisana u ovoj temi pomoći je dostupna samo ako su neki od sledećih verzija sistema Office SharePoint Server 2007 i Microsoft Office Enterprise 2007 instalirane: kineski (tradicionalni), kineski (pojednostavljeni), japanskom ili korejskom.

  1. Izaberite karticu Radnje lokacije na gornjoj desnoj strani stranici lokacije na kojoj je instaliran odobravanje grupa. Ako na karticu nije prikazan, uverite se da ste prijavljeni kao administrator.

  2. Izaberite stavku Postavke lokacije da biste otišli na stranicu "Postavke lokacije". Možda ćete morati da ponovo kliknite na dugme Postavke lokacije i Izmeni sve postavke lokacije prema predložaka applie lokacijama.

  3. U okviru Grupe odobrenje administracije, kliknite na dugme predloške da biste otišli na stranicu Obrasci za odobravanje grupe . Prikazuje se lista trenutno koristite predloške.

  4. Kliknite na predložak da biste izmenili da biste otišli na stranicu " Promena postavki predloška ".

  5. U oblasti Predložak dokumenta , kliknite na vezu Uredi predložak . Predložak se otvara u odgovarajućem programu.

  6. U programu za uređivanje sadržaja po potrebi. Dodavanje ili brisanje potpis onako kako želite. Da biste dodali red za potpis, kreirajte ili kopirajte postojeći potpis u željeni položaj. Kopiranja postojeće redove za potpis vam pomaže u kreiranju doslednog veličine za potpis. Da biste kreirali potpis za cosigners u scenariju kooperativno/CoApproval, kliknite desnim tasterom miša na red za potpis, a zatim izaberite stavku Podešavanje parametara za potpis. Unesite * u predloženi potpisnik e-adresu. Pored toga, ako je potrebno, izmenite druge postavke u dijalogu Podešavanje parametara za potpis .

  7. Sačuvajte predložak dokumenta.

  8. Izađite iz programa.

  9. Kliknite na dugme u redu .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×