Menjanje opcija za pregledanje poruka u razgovorima

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sa Prikaz rasporeda razgovore, možete da prilagodite kako da prikažete poruke u listi poruka. Na primer, kada prikazujete razgovora u prijemnom poštanskom sandučetu, možete da isključite poruke u fascikli " Poslate stavke " i da ste premestili u druge fascikle. Ili, možete da promenite postavke tako da se ceo razgovor pojavljuje bez kliknuti na dugme da biste ga razvili.

  1. Izaberite Prikaz > Postavke razgovora.

    Napomena :  Ako je komanda Postavke razgovora nedostupna, prvo potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži kao razgovore.

  2. Kliknite na željenu opciju.

Opcija Prikaži poruke iz drugih fascikli uključuje poruke iz fascikle Poslate stavke. Ako želite da vidite cele razgovore, a da pre toga ne morate da ih razvijete, izaberite stavku Uvek razvij izabrane razgovore.

izbor stavke "Uvek razvij izabrani razgovor"

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×