Menjanje opcija usluge Outlook Mobile u vezi sa slanjem tekstualnih poruka

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Multimedijalne poruke funkcionalnost je dostupna bežičnih usluga pretplatnika u Sjedinjenim Američkim Državama. Usluga Outlook Mobile je ograničena na tekst poruke samo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ako želite da stavke programa Microsoft Office Outlook 2007, poput podsetnika ili e-poruka, prosledite na svoj mobilni uređaj kada ste van kancelarije, možete da odaberete da ih pošaljete u vidu tekstualnih ili multimedijalnih poruka. Prosleđivanje stavki u vidu tekstualnih poruka korisno je kada brzo treba da pošaljete samo najbitnije informacije iz poruke. Osim toga, slanje tekstualnih poruka obično je jeftinije od slanja multimedijalnih poruka.

Određivanje opcije formata za uslugu Outlook Mobile u vezi sa slanjem tekstualnih poruka

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. Na kartici Prioriteti , u odeljku Mobilni telefon kliknite na dugme Opcije za mobilni telefon.

  3. U odeljku Format poruke mobilnog telefona izaberite opciju Tekstualna poruka.

Menjanje opcija za isporuku tekstualnih poruka

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

  2. Na kartici Prioriteti , u odeljku Mobilni telefon kliknite na dugme Opcije za mobilni telefon.

  3. Možete da odaberete maksimalan broj poruke želite da sve prosleđene stavke programa Outlook da podelite. U opciju Odseci od prvog n tekstualne poruke , izaberite ili otkucajte broj između 1 i 20. Bilo koje Outlook stavke koje se dele na veći broj poruka od ovaj broj će biti skraćena i samo prvih n poruka će biti poslata, gde je n broj koje ste odabrali.

  4. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×