Menjanje nivoa zaštite u filteru neželjene e-pošte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Filter za neželjenu e-pošte u Microsoft Office Outlook 2007 je dizajniran da biste zadržali Neželjena e-pošta, takođe poznata i kao bezvredna pošta, nagomilavanje prijemno poštansko sanduče. Podrazumevano je uključen Filter za neželjenu e-poštu, a nivo zaštite je podešen najnižapostavku dizajniranu za očigledno bezvredne e-pošte. Takođe podrazumevano sve poruke koje uhvatili filter za neželjenu e-pošte se premešta u fasciklu " Neželjena e-pošta ". Možete da promenite neku od ovih opcija filtera za neželjenu e-poštu za vrstu zaštite koji želite.

Napomena : Dok je Outlook filtera neželjene e-pošte štiti od mnogo bezvredne e-pošte poslate sa programom, bez filtera može preduprediti svake neželjene poruke.

Ovaj članak sadrži:

Menjanje nivoa zaštite od neželjene e-pošte

Brisanje poruka umesto njihovog premeštanja u fasciklu Neželjena e-pošta

Promena nivoa zaštite za neželjenu e-poštu

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije da biste otvorili dijalog opcije.

 2. Na kartici željene opcije u dijalogu opcije, u okviru e-pošte, kliknite na dugme Neželjena e-pošta da biste otvorili dijalog opcije neželjene e-pošte.

 3. Izaberite željeni nivo zaštite.

  • Bez automatskog filtriranja     Iako se ovim postupkom isključuje automatski filter neželjene e-pošte, Outlook će nastaviti da procenjuje poruke pomoću imena domena i e-adresa na listi „Blokirani pošiljaoci“, a takođe nastavlja da premešta poruke iz fascikle za blokirane pošiljaoce u fasciklu Neželjena e-pošta.

   Napomena : Ako želite da u potpunosti Onemogući Filter za neželjenu e-poštu, potrebno je takođe da uklonite stavke u liste filtera neželjene e-pošte.

  • Nizak     Ako ne primate mnogo neželjenih e-poruka i želite da se filtriraju samo poruke koje su očigledno neželjene, izaberite ovu opciju.

  • Velika     Ako primate mnogo neželjenih e-poruka, ali ne želite da ograničite poruke koje vidite na one od pošiljalaca sa pouzdane liste, izaberite ovu opciju. Međutim, treba da povremeno pregledate poruke koje su premeštene u fasciklu "Neželjena e-pošta", jer neke valjane poruke možda i na kraju tamo.

  • Samo sa liste pouzdanih     U slučaju da primate veliki broj e-poruka, možete izabrati ovu opciju. Sve poruke koje nije poslala osoba sa spiska sigurnih pošiljalaca ili koje nisu poslate na listu slanja sa spiska sigurnih primalaca tretiraju se kao neželjene.

Napomena : Menjanje nivoa zaštite utiče samo na one naloge e-pošte koji e-poruke isporučuju na računar i čuvaju ih na njemu. Ovo obuhvata sve naloge e-pošte koji koriste datoteku ličnih fascikli (.pst), između ostalog POP3 i IMAP naloge, kao i Microsoft Exchange naloge koji su podešeni za upotrebu keširanog režima Exchange servera koji koristi datoteku vanmrežnih fascikli (.ost).

Vrh stranice

Brisanje poruka umesto njihovog premeštanja u fasciklu Neželjena e-pošta

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije da biste otvorili dijalog opcije.

 2. Na kartici željene opcije u dijalogu opcije, u okviru e-pošte, kliknite na dugme Neželjena e-pošta da biste otvorili dijalog opcije neželjene e-pošte.

 3. Potvrdite izbor Trajno izbriši sumnjivu neželjenu e-poštu umesto da je premeštaš u fasciklu „Neželjena e-pošta“.

Napomena : Kada trajno izbrišete e-poruke za koje se sumnja da su neželjene, one će odmah biti izbrisane tako da neće biti premeštene u fasciklu Izbrisane stavke.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×