Menjanje nivoa zaštite u filteru neželjene e-pošte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Filter za neželjenu e-pošte je dizajniran da biste zadržali neželjene e-poruke, takođe poznata i kao bezvredna pošta, nagomilavanje vaše Prijemno poštansko sanduče.

Podrazumevano je uključen Filter za neželjenu e-poštu, a nivo zaštite je podešen niskopostavku dizajniranu za očigledno bezvredne e-pošte. Možete da prilagodite osetljivosti filtera neželjene e-pošte. Poruke otkrivena filter za neželjenu e-pošte se premeštaju u fasciklu " Neželjena e-pošta ".

Napomena : Dok je Outlook filtera neželjene e-poštu štiti od mnogo bezvredne e-pošte vam je poslala, bez filtera može preduprediti svake neželjene poruke.

Menjanje nivoa zaštite neželjene e-pošte

 1. U okviru Pošta, na kartici Početak , u grupi Brisanje kliknite na dugme neželjeno, a zatim izaberite Opcije neželjene e-pošte.

 2. Na kartici Opcije , izaberite željeni nivo zaštite koji želite.

  • Bez automatskog filtriranja     Iako je ovaj način isključuje automatski Filter za neželjenu e-poštu, poruke će i dalje procenjuju pomoću imena domena i e-adrese sa liste blokiranih pošiljalaca.

   Napomena : Ako želite da isključite Filter za neželjenu e-poštu, potrebno je takođe da uklonite imena sa liste filtera neželjene e-pošte.

  • Nizak     Ako ne primate mnogo neželjenih e-poruka ili želite da se filtriraju samo poruke koje su očigledno neželjene, izaberite ovu opciju.

  • Velika     Ako primate mnogo neželjenih poruka, ali ne želite da biste ograničili poruke od pošiljalaca sa pouzdane liste, izaberite ovu opciju. Treba da povremeno pregledate poruke koje su premeštene u fasciklu "Neželjena e-pošta", jer neke valjane poruke takođe mogu biti premeštene.

  • Samo sa liste pouzdanih     Ovo je najbolji ograničenja opcija. Sve poruke koje se šalju ni od nekoga sa spiska sigurnih pošiljalaca, niti na listu slanja na listu pouzdanih primalaca se klasifikuju kao neželjene.

   Napomena : Promena nivoa zaštite utiče samo one naloge pošte koji isporučivanje i čuvanje poruka sa računarom. Ovo obuhvata sve naloge e-pošte koji koriste Outlook datoteke sa podacima (.pst), uključujući POP3 i IMAP nalozima. Takođe, zaštićeni su Microsoft Exchange Server naloga koji su konfigurisana da koristi keširani režim Exchange servera, a koji koristite vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost).

Vrh stranice

Brisanje poruke umesto da ih premestite u fasciklu "Neželjena e-pošta"

 1. U okviru Pošta, na kartici Početak , u grupi Brisanje kliknite na dugme neželjeno, a zatim izaberite Opcije neželjene e-pošte.

 2. Na kartici Opcije potvrdite izbor u polju za potvrdu trajno izbriši sumnjivu neželjenu e-poštu umesto premestiš u fasciklu "Neželjena e-pošta" .

Napomena : Kada sumnjivu neželjenu poruke se brišu, za razliku od drugih poruke, oni se ne premeštaju u fasciklu " Izbrisane stavke ".

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×